RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У жовтні на шість знаків Зодіаку чекають великі зміни

Астрологи, які розповіли, які представники гороскопу обожнюють осінь, назвали знаки Зодіаку, в чиє життя жовтень принесе зміни.

Як пише Кleo, прогноз на жовтень дав відомий астролог Павло Глоба.

Тілець

Жовтень принесе Тільцю успіх в будь-яких починаннях. Удача буде буквально ходити по п'ятах за представниками знака, але астролог все ж радить уникати невиправданого ризику і пам'ятати про обережність.

Рак

Раки відчують гостру потребу в змінах. Павло Глоба вважає, що жовтень - вдалий час для змін в житті представників знаку. Положення зірок таке, що їм вдасться досягти бажаного.

Діва

Другий місяць осені стане часом великих можливостей для Дів. Однак їм належить вибрати пріоритети: особисте життя або фінансовий успіх. Бути "на коні" в обох сферах не вийде.

Стрілець

Ці люди відчують приплив сил і емоційний підйом. У жовтні вийде навести порядок в справах і просунутися в кар'єрному плані. При цьому важливо уникати конфліктів - як на роботі, так і вдома.

Козеріг

Жовтень стане для цих працьовитих людей продуктивним часом, вони зможуть досягти намічених цілей і здійснити давні плани. Важливо не лінуватися і діяти з максимальною віддачею, тоді все вийде.

Риби

Положення зірок сприятиме фінансовому благополуччю Риб. Представники знаку зможуть знайти вирішення важливих питань. Для жінок-Риб жовтень є хорошим часом для зачаття дитини.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи розповіли, які знаки Зодіаку можуть стати багатшими в перший місяць осені, якщо виявлять активність.