RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Забалакають будь-кого: найбільш комунікабельні знаки Зодіаку

Астрологи раніше розповіли про представників гороскопу, які ніколи не слухають інших, а тепер вони назвали найбалакучіших знаків Зодіаку.

Про це повідомляє видання "Узнай все".

Близнюки

Для Близнюків спілкування - і є життя. Цей знак вважається найбільш комунікабельним. Близнюки чудові співрозмовники, люблять ділитися інформацією і дізнаватися щось нове. Тому цінують балакучих людей з широким кругозором. Привабливі риси - доброзичливість, об'єктивність і вміння заручитися підтримкою.

Терези

Терези спілкуються з багатьма, щоб серед них знайти друзів. Цей знак вважається головним миротворцем, прагне привнести у світ гармонію і справедливість. Щоправда, не всі його представники готові робити для цього рішучі дії. Найчастіше не наважуються виносити категоричні судження, за що Терези вважаються неконкретними і слабохарактерними.

Водолій

Повітряний Водолій теж охоче спілкується з людьми. Представники цього знаку - різнобічні активні люди, вступити в діалог з будь-ким для них не проблема. Крім того, вони привабливі, мають гарне почуття гумору, завдяки чому у Водолія дуже багато приятелів і знайомих. У компанії співрозмовників Водолій, як правило, розповідає найбільш "дикі", найдивніші історії, ті, хто розважає і вражають публіку. Їм властиві певні нестандартність, парадоксальність в мисленні, завдяки чому вони викликають до себе великий інтерес.

Стрілець

Спілкування Стрільця прямо прописане космосом. На відміну від Близнюків, які вічно збирають інформацію, Стрілець уже давно все зібрав і готовий ділитися цим з людьми, наставляти їх. У гіршому випадку він стає моралізатором, від якого раз у раз надходять колючі зауваження.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найбільш вразливі знаки Зодіаку, які дуже легко ображаються.