RU  UA  EN

Понеділок, 13 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

Всі новини

Роблять з мухи слона: найвразливіші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на вересень, назвали знаків Зодіаку, яких найлегше образити.

Про це повідомляє Instyle.

Телець

Це найбільш образливий знак зодіаку. Будь-яке ваше висловлювання, що містить критику, Телець вважатиме образою, замкнеться, заб'ється в темний куток і почне рефлексувати. А все тому, що їх невгамовна фантазія, помножена часом на невпевненість, сильно псує їм життя. Досить пари слів на його адресу, і Телець зробить з цієї мухи такого слона, що вибачатися немає сенсу.

Рак

Образити Раків легко, і образити, просячи прощення за початкову образу, ще легше. Адже якщо ви вибачаєтеся перед Раком за сказане, пам'ятайте - ви сапер, який йде по мінному полю. Вибачатися потрібно без всяких "але" - просто і чітко.

Козеріг

Цей знак - дуже трепетний і крихкий. Йому важлива оцінка оточуючих, при чому виключно позитивна, іншу він не визнає. Тому ваша критика його роботи або зовнішнього вигляду завдасть такого удару, що Козеріг знітиться, поплаче і піде шукати розради у тих, хто скаже йому, що він геній.

Водолій

З Водоліями все дивно і неймовірно. Ви їх образили - вони вас забули. Ось і вся історія. Так, це метод Водолія. Він не буде лаятися, не буде виношувати плани помсти. Водолій просто викреслить кривдника зі свого життя і заборонить домашнім вимовляти його ім'я.

Нагадаємо, "Апостроф" розповідав, коли у вересні найкраще загадувати бажання, і назвав "магічні" дати.