RU  UA  EN

Неділя, 2 червня
  • НБУ:USD 40.50
  • НБУ:EUR 43.75
НБУ:USD  40.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 червня

1 червня

Всі новини

Борщу не зварять, підлогу не підметуть: гірші господині за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про жахливих господинь, які ненавидять домашні клопоти. Не можуть навести порядок в домі Терези, Леви, Стрільці, Овни та Скорпіони.

Про це пише "Дніпровська панорама".

Терези

Представниці цього знаку Зодіаку неідеальні господині, зате вони - прекрасні матері, легко подружаться зі свекрухою, і можуть приймати серйозні рішення. Тому їм нескладно пробачити невміння готувати шарлотку з яблуками або нечасті прибирання.

Лев

Левиці люблять блищати замість того, щоб годинами стирчати біля плити. Не бажаючі "пахати" на кухні вони знайдуть вихід з положення, замовивши незвичайне блюдо з ресторану - в результаті всі залишаться задоволені.

Стрілець

Жінок, народжених під цим сузір'ям, як правило, кулінарія захоплює в зрілому віці. Тому не варто чекати любові до ведення домашнього господарства від дівчат-Стрільців. Для прибирання вони вважають за краще користуватися послугами клінінгових компаній.

Овен

Астрологи зазначають величезну працьовитість представниць цього знака Зодіаку, при цьому найчастіше вони використовують цю якість в досягненні кар'єрних висот. При цьому деякі жінки-Овни можуть дивувати не тільки кулінарними шедеврами, але навіть власноруч зробленим ремонтом.

Скорпіон

Життя творчих жінок-Скорпіонів трохи хаотичне - такий у них стан душі. Як відомо, що всередині, то і зовні, тому ідеального порядку в домі від них не добитися. Кінцівка цікавої книги для них важливіше пилу, що зібрався у вітальні.

Раніше ми назвали кращих водіїв за знаком Зодіаку, які ніколи не потрапляють в аварії.