RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Їх можна сміливо пускати за кермо: хто найкращі водії за знаком Зодіаку

Кожен з нас з народження володіє схильністю до тих чи інших справ. Одних зірки наділили видатними творчими здібностями, інших - хорошою реакцією, "прямими руками" і твердою впевненістю в собі. Такі люди добре навчаються. Вперше сівши за кермо автомобіля, вони буквально схоплюють все на льоту і відчувають себе впевнено.

Портал "ФАН" назвав три знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є природженими водіями.

Близнюки

Близнюки з народження володіють блискавичною реакцією. Вони з ранніх років навчаються брати під контроль свій страх і не панікувати. Володіючи такими якостями, майже всі представники цього сузір'я виявляють під час відвідування школи водіння, що це у них в крові.

При цьому Близнюки володіють інженерним складом розуму. Згодом вони починають розбиратися не тільки в тому, як керувати транспортним засобом, але і в тому, як його самому полагодити.

Діва

Діви дуже цілеспрямовані люди. Вони завжди хочуть бути на висоті і проявляти себе з кращого боку. Це стосується і процесу навчання водінню автомобіля. Якщо представник цього знаку вирішить отримати права, то він підійде до цієї справи відповідально і стане чудовим водієм.

Козеріг

Третім знаком, що потрапив в цей топ водіїв, виявився Козеріг. Підопічні цього сузір'я відчувають себе на дорозі впевнено. У разі небезпеки, вони не стануть панікувати, і до кінця будуть робити все для того, щоб уникнути можливої катастрофи.

При цьому Козероги не намагаються влаштовувати перегони і досить акуратно кермують автомобілем. Представники цього знака відчувають відповідальність за своїх пасажирів і мають гарну реакцією в надзвичайних ситуаціях. Крім того, вони заздалегідь вивчають всі свої маршрути. З Козерогами можна сміливо відправлятися в будь-яку подорож.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі гірші водії згідно за гороскопом, які часто потрапляють в аварії та ігнорують ПДР.