RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Часто потрапляють в аварії і не зупиняються на "червоний" - названо гірших водіїв за гороскопом

Астрологи розповіли про гірших водіїв за знаком Зодіаку. На їхню думку, часто потрапляють в аварії Скорпіони, Риби, Овни, Водолії та Терези.

Про це пише From-ua.

Скорпіон

Народжені під цим сузір'ям відчувають себе за кермом дуже впевнено. Погану службу їм може послужити прагнення до лідерства. Щоб довести свою перевагу, Скорпіони можуть влаштувати ралі "Париж-Дакар" на дорозі.

Риби

Замріяні Риби часто відволікаються від водіння, витаючи в хмарах. Щоб уникнути аварійних ситуацій, їм варто залишати свої мрії для інших, не настільки небезпечних місць, а за кермом бути максимально зібраними.

Овен

Упертість представників цього знака Зодіаку приносить їм багато неприємностей, в тому числі й на дорозі. Як і Скорпіони, вони схильні боротися за першість, чим заслужили третє місце в рейтингу найгірших водіїв.

Водолій

Астрологи дали срібло Водоліям, які в принципі не звикли дотримуватися правил. Вони не зраджують собі й на дорозі, порушуючи ПДР і не зупиняючись на червоне світло, що часто призводить до аварій.

Терези

Народженим під цим сузір'ям взагалі не можна дозволяти "рулити". Якби вартість страховки розраховувалася на основі гороскопу, ці чемпіони зі створення аварійних ситуацій були б змушені платити за неї подвійну ціну.

Раніше ми назвали найгірших начальників за знаком Зодіаку, які абсолютно не вміють керувати колективом.