RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Названі найгірші начальники за гороскопом - абсолютно не вміють керувати колективом

Астрологи вважають, що серед всіх знаків Зодіаку є три, які не можуть бути керівниками. Фахівці розповіли, що представники цих знаків мають незадовільні для лідерства риси характеру.

Про це повідомляє From-UA .

Риби

Риби вважаються найгіршими керівниками. Представники знака мають не найкращі для робочого процесу якості. Риби часто є мрійниками, знаходяться на своїй хвилі, через що можуть забути про важливі справи. Таким людям складно стежити за порядком і дисципліною в команді. Також риби дуже добрі, тому обов'язок звільнити співробітника буде тим ще випробуванням.

Читайте також: Два знаки Зодіаку, на яких очікують серйозні витрати

Близнюки

Близнюків називають «начальниками-балаболами». Від таких людей варто очікувати більше слів, ніж дій. Їх вміння комунікувати добре допоможе на діловій зустрічі, але через безвідповідальність про цю зустріч вони можуть не згадати. Прохання співробітників представники знака часто пропускають повз вуха.

Раки

Раки стають начальниками дуже рідко. Такі люди не мають якостей лідера, вони вважають за краще працювати на когось і нести відповідальність тільки за свої завдання. Рак не може доручити важливу справу комусь, інакше буде контролювати весь процес, а в результаті все одно переробить самостійно.

Раніше "Апостроф" писав про найкомунікабельніші знаки Зодіаку.