RU  UA  EN

Середа, 15 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.35
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

15 травня

Всі новини

Велика частина аварій відбувається саме з ними - названі топ-3 самих небезпечних водіїв зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли, які знаки люблять швидкість, тепер назвали найнебезпечніших водіїв зодіаку.

Про це пише miasskiy.

Рак

Цей знак провокує 8,8% всіх ДТП. Причому найчастіше це відбувається на перехрестях, тому проїжджати їх Ракам треба з особливою обережністю. У вуличному русі Рак поводиться так само, як і в житті: то так, то сяк. Те їде дуже швидко, то занадто повільно, в залежності від того, в якій він сьогодні формі.

Діва

Діви займають 9-й рядок з 12-ти в рейтингу аварійності. Вони краще натиснуть на гальма, щоб пропустити білку, ніж подумають про те, чи встигне зупинитися автомобіль, що їхав позаду. Діви також люблять перевищувати швидкість і їздити по зустрічній смузі. Наскільки вона акуратна в житті, настільки ж хаотично поводиться, коли сідає за кермо.

Козоріг

13% аварій з їхньої вини - це рекорд серед знаків зодіаку. Вперті Козероги сіють жах на дорозі. Вони не показують, що повертають. Швидкість перевищують зазвичай в два рази. Лізуть на зустрічну. Козероги щиро вважають, що ПДР створені для інших водіїв.

Як писав "Апостроф", зірки обіцяють чотирьом знакам Зодіаку неприємності: восени ризикують потрапити в справжню депресію.