RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Люблять швидкість і вибирають відповідні авто - два знака Зодіаку тиснуть на педаль газу на максимум

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу, які володіють магічними здібностями, тепер розповіли, які знаки люблять швидкість.

Про це пише miasskiy.

Овен

Водії, які народилися під цим знаком, здійснюють 6,6% всіх аварій. Не сприяє безаварійної їзди впертість Овнів, вони їздять за принципом "спочатку я".

У водінні машини Овни залишаються в межах можливої безпеки. Цей знак любить музику, тому надає великого значення оптиці і хорошій акустиці в машині. Машиною управляє спритно і надійно.

Активне прагнення у всьому бути першим змушує представників цього знака вибирати найбільш просунуті, найвідоміші, наймодніші моделі! Наприклад, одну з останніх моделей Audi TT або Ferrari.

Водолій

Водії Водолії часто порушують ПДР. Вони часто наїжджають на більш дрібні транспортні засоби. Трапляється це найчастіше при переміщенні на іншу смугу руху і на поворотах. Всього на совісті водіїв цього знака 9,9% випадків аварій.

Водолій ніколи не буде даремно збільшувати газ, адже це веде до додаткової витрати бензину. Йому підійде дуже швидкий засіб пересування, але в даному випадку воно може бути і простіше, наприклад, двоколісний друг - мотоцикл.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, що володіють сильним характером, завдяки якому вони добиваються поставлених цілей.