RU  UA  EN

Вівторок, 14 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.25
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

13 травня

12 травня

11 травня

10 травня

Всі новини

Названо найсильніші знаки Зодіаку - успішні як в кар'єрі, так і в романтичних стосунках

Астрологи, які раніше розповіли про найбільш неврівноважених представників гороскопу, назвали п'ять знаків Зодіаку, що мають сильний характер, завдяки якому вони добиваються поставлених цілей.

Про це пише видання O Petróleo.

Телець

Сила Тельця - в його терпінні та практичності. Ці люди дуже надійні і схильні брати на себе відповідальність. Представники знаку, маючи яскраву індивідуальність, можуть пристосуватися в житті в різних прошарках суспільства. Характер Тельця дає йому можливість бути успішним як в кар'єрі, так і в коханні.

Лев

Леви схильні домінувати і нікому не поступаються місцем лідера. Ці люди можуть досягти успіху в багатьох галузях, особливо в тому, що стосується соціальної активності. Нерідко вони відштовхують людей своєю зарозумілістю, але це викликано їхнім особливим самовідчуттям, що надає їм стійкості в будь-якій ситуації.

Скорпіон

Скорпіон сильний своєю мужністю і здатністю точно відповідати на життєві виклики. Його розум допомагає представнику знаку вибрати необхідну стратегію в будь-якій ситуації. Вони напористі і пристрасні, і практично завжди досягають бажаного. Окрім того Скорпіон наділений здоровою впертістю.

Стрілець

Стрільці - природжені оптимісти і ідеалісти. Для них не існує слова "неможливо" - вони йдуть до мети незалежно від того, наскільки вона складна. Їхня сила також в стійкому почутті гумору і здатності не втрачати запал перед лицем труднощів. Стрілець має неймовірну емоційну енергію.

Козеріг

Сила Козерога - в завидному самовладанні та організованості, що поширюється на всі сфери життя. Ці риси, помножені на високу працездатність, допомагають представнику знаку подолати всі труднощі на шляху до мети. Козеріг здатний, зібравши волю в кулак, перемогти навіть ті обставини, які здаються нездоланними.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найжорстокіші знаки Зодіаку - цих людей краще не злити.