RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

П'ять знаків Зодіаку завжди будуть із зайвою вагою - їм просто не судилося схуднути

Астрологи переконані, що зірки, в тій чи іншій мірі, впливають на всі аспекти нашого життя. На їхню думку, навіть така характеристика людини, як її фігура, багато в чому визначається зоряною картою під час народження людини.

Видання zakon назвало п'ять знаків Зодіаку, представники яких, на думку експертів по зірках, частіше за інших мають зайву вагу.

Риби

Риби дуже люблять стабільність і часом стають її заручниками. Їм важко що-небудь міняти в своєму житті, якщо вони вже відчувають себе прийнятно. Це стосується, як роботи чи стилю одягу, так і власної ваги.

Близнюки

Близнюки дуже рідко стають прихильниками здорового способу життя і правильного харчування. А якщо бути точніше, то найчастіше у них просто не виходить. Вони постійно на щось відволікаються і кожен день говорять собі, що "почнуть рахувати калорії вже завтра".

Рак

Підопічні цього сузір'я часто знаходяться в стані стресу, що безпосередньо впливає на їхню фігуру і здоров'я в цілому. Їм дуже важко справлятися з проблемами на роботі, конфліктами в сім'ї і т. д. Всі ці проблеми Раки воліють "заїдати" різними смаколиками.

Лев

Леви дуже люблять все прекрасне. Це стосується і їхнього смаку в їжі. Вони ніколи не відмовлять собі в найрізноманітніших і смачних стравах, так як різна "банальщина" мало не викликає у них огиду. Часто це позначається на їхній вазі.

Козеріг

Багато Козерогів стають заручниками своїх звичок. Якщо вони є прихильниками ЗСЖ і ПХ, то вони в цьому досягнуть успіху, як ніхто інший. Але якщо їм в звичку ввійшло, умовно кажучи, нічне поїдання чогось солоденького, то і тут їм не буде рівних.

Раніше ми також повідомляли про те, що п'ять знаків Зодіаку знайдуть щастя в жовтні.