RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Любов обов'язково зустрінеться на їхньому шляху — п'ять знаків Зодіаку знайдуть щастя в жовтні

Астрологи, які раніше розповіли про представників гороскопу, які володіють магічними здібностями, тепер розповіли, хто зустріне любов цієї осені.

Про це пише minsknews.

Телець

Щоб зустріти нову любов, Тельцям необхідно відпустити старі образи і відкритися для нових відносин. Другий місяць осені - ідеально підходить для нового роману.

Близнюки

Представників цього знаку чекає безліч зустрічей, одна з них стане доленосною. Уважно придивіться до людей, з якими проводите осінні вечори.

Рак

Незабаром Раки можуть зустріти свою другу половинку. Ця історія може стати красивою і такою, що запам'ятовується. Жовтень буде сповнений приємних сюрпризів і романтичних зустрічей.

Діва

Дівам варто перестати порівнювати себе з усіма і навчитися цінувати себе. Як тільки представники цього знака направлять енергію на розкриття творчого потенціалу, любов обов'язково зустрінеться на їхньому шляху, кажуть астрологи.

Терези

Народженим під цим знаком варто уважно подивитися по сторонах і згадати, хто знаходився поруч у скрутні хвилини і надавав підтримку. Можливо, саме серед цих людей і є ваша доля.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять знаків Зодіаку, що володіють сильним характером, завдяки якому вони добиваються поставлених цілей.