RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

У кожного своя хвороба і слабке місце: коли і чому вмирають знаки Зодіаку

Астрологи розповіли, що кожен знак Зодіаку має різне здоров'я, і назвали довгожителів за гороскопом.

Про це пише Smolnarod.

Овен. Не мають схильності до серйозних захворювань. Середня тривалість життя - 78-80 років.

Телець. Попри природну витривалість, жінкам не слід забувати про відпочинок. Чоловікам рекомендується кинути палити. В такому випадку можна прожити до 79-80 років.

Близнюки. Жінки схильні до простудних захворювань, але можуть дожити до 85 років. Чоловіки більш хворобливі, після 45 років у них слабкі легені, живуть в середньому до 78 років.

Рак. Є ризик розвитку депресій і психозів. Жінки страждають від головних болів, тривалість життя - до 75 років. Слабке місце у чоловіків - суглоби, доживають до 73-74 років.

Лев. Жінки схильні до серцево-судинних захворювань. Тривалість життя - 72-74 року. Чоловіки страждають від болю в ногах і живуть довше представниць свого знака Зодіаку - до 74-75 років.

Діва. Зірки подарували їм гарне здоров'я. Жінки в середньому доживають до 80 років, а чоловіки - до 76.

Терези. Народжені під цим сузір'ям мають слабкий імунітет. Тривалість життя у жінок - 77 років, у чоловіків - 72-73 роки.

Скорпіон. Представники цього знака Зодіаку частіше страждають не від хвороб, а від нещасних випадків. У жінок можуть бути хронічні захворювання. Тривалість життя у жінок - 62-63 роки, у чоловіків - 66-68 років.

Стрілець. Існує ризик психічних розладів. Жінки-Стрільці з віком можуть "заробити" хвороби суглобів. Жінки в середньому живуть до 72 років, чоловіки - близько 68 років.

Козеріг. В цілому мають відмінне здоров'я через прагнення до здорового способу життя, але все ж існує ризик хвороб органів дихання, а у жінок - сечової системи. Середня тривалість життя у жінок - 80 років, а чоловіків - 77.

Водолій. "Ахіллесова п'ята" Водоліїв - шлунково-кишковий тракт. Також можуть бути перепади тиску у жінок і психічні розлади у чоловіків. Жінки доживають до 71 років, чоловіки - до 70 років.

Риби. Для жінок становлять небезпеку застуди, а для чоловіків - фізичні навантаження. Перші в середньому живуть до 75 років, другі - до 71 року.

Раніше ми назвали головних плаксіїв за знаком Зодіаку, у яких очі на мокрому місці.