RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

У них очі на мокрому місці: які знаки Зодіаку найплаксивіші

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, у представників яких очі на мокрому місці. Більше за інших плачуть Раки, Близнюки, Риби, Тельці та Козероги.

Про це пише Smolnarod.

Рак

Ранимі Раки довго переживають образи "зі сльозами на очах". Варто зазначити, що образити їх дуже легко, тим більше, що вони можуть розридатися навіть без приводу. При цьому втішання нічого не змінять, просто потрібно дочекатися, поки запас сліз вичерпається.

Близнюки

За словами астрологів, народжені під цим сузір'ям не надто плаксиві від природи, але використовують сльози для маніпуляцій. В інші моменти Близнюкам насправді необхідно проридатися, найчастіше це пов'язано з любовними негараздами.

Риби

Чутливі Риби в залежності від статевої приналежності схожі на Лицаря сумного образу або царівну Несміяну. Вони майже завжди сумують і через недосконалість нашого світу. І хоч їх сліз найчастіше ніхто не бачить, вночі вони плачуть в подушку.

Козероги

Представники цього знака Зодіаку - відомі плаксії, які можуть пустити сльозу через найменші неприємності та навіть їх передчуття. Чоловіки не є винятком - вони ридають як тільки подумають про те, що нещасні.

Тельці

Емоційні Тельці люблять плакати не тільки від горя, але і від щастя або радості. Сльози не викликають у них дискомфорту і збентеження, тому вони можуть поплакати на людях.

Раніше ми назвали знаки Зодіаку, які люблять дивитися на страждання інших і здатні отруїти життя всім навколо.