RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Три знаки Зодіаку здатні отруїти життя всім навколо - вони люблять дивитися, як страждають інші

Раніше астрологи назвали 5 знаків Зодіаку, які частіше за інших страждають від зайвої ваги. Зараз експерти із зірок створили топ-3 "токсичних" знаки, які люблять псувати життя іншим.

Про це пише видання "РІА ФАН".

На третьому місці рейтингу розташувалися Стрільці. Вони завжди здаються доброзичливими, але це лише обгортка. У душі вони ті ще маніпулятори, які намагаються зробити все, щоб інші працювали на їхню користь. Більш того, вони не соромляться отримувати вигоду з чужого нещастя.

На другому місці знаходяться Козероги. Представники цього знака дуже люблять поширювати плітки і засуджувати інших. Ці люди готові на все, заради досягнення благополуччя - не тільки ретельно працювати, але і йти по головах, не звертаючи ні на кого уваги.

І на першому місці цього не найпочеснішого списку астрологи розмістили представників знака Близнюки. Вони отримують задоволення, коли спостерігають за стражданнями людей, котрі їх оточують. Але, на відміну від інших учасників цього рейтингу, вони намагаються змінитися і якомога менше псувати життя іншим.

Раніше ми також писали, що астрологи назвали топ-3 найбільш небезпечних водіїв за знаком Зодіаку.