RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Терпіти не можуть осінь: названі найбільш теплолюбні знаки Зодіаку

Багато людей люблять осінь за її прекрасні золоті пейзажі, які властиві тільки цьому періоду року. Але є чимало і тих, кому подібні "плюси" ніколи не компенсують негатив від бруду, сльоти та холоду.

Портал joinfo назвав знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, терпіти не можуть осінь.

Овен

Овнам найбільше подобається весняне пробудження природи. Коли ж все живе готується до зимівлі і "засинає", вони відчувають тугу. До того ж Овни дуже не люблять холод за те, що від нього доводиться ховати своє тіло під товстим шаром одягу.

Близнюки

Близнюки віддають перевагу веселощам на свіжому повітрі, що дуже рідко поєднується з холодною порою року. Вони обожнюють купатися у водоймах, засмагати або смажити шашлики в лісі. З приходом перших холодів підопічні цього сузір'я проводять удома більшу частину свого вільного часу. В крайньому випадку - виходять з друзями в якийсь заклад.

Рак

З приходом холодів традиційно активізуються різні інфекції, а Раки просто ненавидять хворіти на застуду, грип або що-небудь із тієї ж "опери". Через це у них дуже негативне ставлення до осені. Вони можуть отримувати від неї задоволення, але все ж однозначно надають перевагу весні та літу.

Лев

Левам теж подобаються різні літні вечірки з мінімумом одягу на тілі. Вони люблять перебувати в центрі уваги в якихось гучних компаніях. Тому їм часто буває сумно під час негоди. Якщо день не сонячний, настрій у Левів різко падає. Їхній душевний стан багато в чому залежить від природних змін.

Раніше ми також повідомляли про те, що названі знаки Зодіаку, яким восени необхідний відпустку.