RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

Названо знаки Зодіаку, яким восени необхідна відпустка

Астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких осінь - найкращий час для відпустки, а раніше вони розповіли, на кого з представників гороскопу в жовтні чекає успіх.

Про це пише Мixnews.lv

Овен

Овни дуже активні влітку, вони буквально виснажують свій запас енергії, відмовляючись від вихідних. Восени їм варто сповільнитися, взяти відпустку і вирушити в подорож, щоб набратися сил.

Козеріг

Влітку Козероги не тільки займаються своєю безпосередньою роботою, а й активно допомагають друзям. У них накопичується втома і навіть таким працездатним людям потрібна пауза. Відпустка восени допоможе "перезавантажитися".

Терези

Причина літнього емоційного виснаження Терезів в тому, що вони в теплу пору року активні в особистому житті. Однак в силу свого характеру їм важко знайти гармонію у стосунках, тому вони часто відчувають розчарування. Осінній тайм-аут їм потрібен, як повітря.

Діва

Діва все прагне робити ідеально і краще за всіх. На неї часто рівняються інші, від чого накопичується втома. Восени представникам знака краще на час втекти і від справ і від пильної уваги оточуючих.

Рак

Ці люди відрізняються підвищеною чутливістю, а восени вона загострюється до хворобливості. Раки приймають все настільки близько до серця, що просто наносять собі психологічні травми. Потрібно відійти від усього і виїхати у відпустку.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, яким загрожує чорна смуга в жовтні.