RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Вони заробляють хороші гроші - названі найуспішніші чоловіки згідно за гороскопом

Всі люди, незалежно від бажання, змушені заробляти гроші. Вже протягом цілих тисячоліть це єдиний дієвий метод винагороди людини за працю. Але деякі люди роблять це краще за інших, ніби у них з народження знають якийсь секрет.

Портал MKRU назвав топ-5 чоловіків, які, згідно за гороскопом, краще за всіх вміють заробляти гроші.

Козеріг

Планетою-покровителем Козерогів є Сатурн. Він уособлює авторитет і дисципліну. Ці якості є одними з найголовніших на шляху до фінансової успішності.

Чоловіки, народжені під заступництвом цього сузір'я, як правило, є досить цілеспрямованими. Вони завжди точно знають, що вони хочуть, і як цього домогтися.

Водолій

Багато астрологів називають чоловіків-Водоліїв "геніями Зодіаку". Вони дуже часто виявляють якості справжніх новаторів і винахідників. Їхнє нестандартне мислення дозволяє їм бути готовими до будь-яких змін і підлаштовувати їх під себе. Такий підхід до справи допомагає їм досягти успіхів у роботі.

Діва

Чоловіки-Діви дуже практичні люди, які якісно керують своїм матеріальним добробутом. Вони не зациклені на досягненні багатства, але, завдяки їхньому раціональному мисленню, воно все одно до них приходить.

Телець

Тельці, як це не дивно, є досить таки ледачими людьми. Але вони дуже люблять все дороге і розкішне, включаючи красивих жінок. Заради подібних благ чоловік-телець здатний подолати будь-які вади та спокуси.

Терези

Терези перебувають під заступництвом планети любові і грошей Венери і тому володіють вродженою чарівністю, яку вміють використовувати для власної вигоди. Чоловіки-Терези знають, коли сказати правильні слова і прийняти правильні заходи, щоб наблизити себе до безбідного життя.

Раніше ми також повідомляли про те, що чотирьом знакам Зодіаку потрібно задуматися про звільнення восени.