RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Названо 5 найбільш небезпечних днів жовтня - краще обійти їх стороною і відкласти справи

Астрологи, які розповіли про головних щасливчиків жовтня, назвали п'ять найнебезпечніших днів другого місяця осені.

Про це пише "Слова і фрази".

7 жовтня - перехід Венери в Знак Стрільця

Стрілець - вогняний знак, а в Венері немає цієї стихії, тому цей період буде несприятливим і триватиме він аж до 4 листопада включно. В цей час люди будуть відчувати нестачу енергії, можливі конфлікти з близькими. Важливо економно витрачати сили і бути стриманими.

8 жовтня - Сонце в з'єднанні з Марсом

Марс сховається за Сонцем, що спричинить за собою потужний викид негативної енергії. Люди відчують приплив агресії і підвищену емоційність. Через те, що ніхто не буде схильний йти на поступки, будуть виникати сварки і конфлікти.

9 жовтня - Сонце в з'єднанні з Меркурієм

Астрологи радять бути уважними до своїх фінансів і не вирушати в поїздки. Крім того, Меркурій і Марс теж опиняться в з'єднанні. Збіг цих факторів зроблять 9 жовтня найнебезпечнішим днем місяця з дуже негативною енергетикою. Важливо бути вкрай обережним і не ставити під загрозу свій авторитет і репутацію.

20 жовтня - Повня в Овні

Частина людей відчують невпевненість і нетерпимість, а в іншої частини все буде валитися з рук. Рівноваги не буде ні в кого і ні в чому. Це буде дуже складний робочий день, який вимагатиме максимуму уважності.

30 жовтня - Марс переходить в Знак Скорпіона

Скорпіон майже повністю затьмарить все хороше, що є в Марсі, і цей період триватиме до 13 грудня. Багато хто відчує падіння мотивації, 30 жовтня буде найледачішим днем місяця. У цей день також не варто давати гроші в борг.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку, для яких жовтень стане непростим місяцем.