RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Близнюків чекає удача, а Дів - труднощі: гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 3 жовтня

Астрологи дали прогноз на неділю, 3 жовтня, 2021 року для всіх Знаків Зодіаку.

Про це повідомляє "Слова і фрази".

Овен

День вдалий для укладення угод, будь-яких фінансових договорів. Проблеми можуть початися зі здоров'ям, а також у особистих справах і в родині. Не можна перекладати свої справи на інших. З неприємних ситуацій допоможе вивести інтуїція.

Телець

Очікуються кардинальні зміни в особистому житті. Потрібно бути рішучими, відповідальними, що приведе до успіху.

Близнюки

У Близнюків енергія б'є ключем, очікується насичений день. Буде дуже до речі провести якомога більше часу з коханою людиною, це зміцнить подальші відносини.

Рак

Фізнавантаження і активний відпочинок на свіжому повітрі допоможуть прийти в тонус в період осінньої хандри. У неділю може вирішитися проблема в сім'ї. Можуть снитися віщі сни.

Лев

Відмінний день для вирішення особистих проблем, физнавантаження, укладення шлюбу, веселощів і подорожі. Сьогодні можна бути безвідмовним. Очікуються приємні новини від близьких людей.

Діва

Дівам не радять їхати далеко від дому, а також надмірне спілкування з великою кількістю людей. Варто заступитися за свої ідеали і принципи.

Терези

Настрій і стан здоров'я будуть на висоті, як і продуктивність. Можуть вирішитися важкі питання або, навіть, здійсниться бажання.

Скорпіон

Скорпіонам радять більше проводити час зі сім'єю, намагатися тримати себе в руках, контролюючи емоції. Для цього варто спілкуватися з приємними людьми.

Стрілець

Буде багато можливостей, які не можна пропустити. Можливо романтичне знайомство, яке нічим не закінчиться. Рекомендується стежити за тим, що варто говорити, а що - ні.

Козеріг

Чудовий день для наведення порядку, ремонту, а також профілактики здоров'я.

Водолій

Астрологи радять доводити почате до кінця, для цього буде потрібно терпіння і стриманість. Інакше можна нажити ворогів. Варто розставити пріоритети і заспокоїтися.

Риби

Чудовий день для взуттєвого шопінгу, а також педикюру. Буде приплив сексуальної енергії, що відіб'ється на увазі від протилежної статі.

Нагадаємо, астрологи назвали топ знаків Зодіаку, які ніколи не відступають від своїх принципів.