RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Не довіряють лікарям і сподіваються на авось: найздоровіші знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найнещасніших жінок за гороскопом, розповіли, які знаки Зодіаку хвороби обходять стороною.

Незвичайний гороскоп публікує видання Cosmo.

Овен

Цих людей можна назвати міцними в плані здоров'я і вони звикли ігнорувати звернення до лікарів, оскільки вважають, що знають більше про медицину. Овни готові чинити опір постільному режиму, який обмежує їх свободу.

Козеріг

Чим старше Козеріг, тим рідше він хворіє. Хоча типові болячки їх зрідка турбують - захворювання опорно-рухового апарату, серця, судин, нирок і шкіри. Астрологи рекомендують їм правильно харчуватися і не розтрачувати даремно свою енергію, щоб і далі залишатися здоровим знаком Зодіаку.

Стрілець

Від природи вони отримали відмінне здоров'я. Хоча, як стверджують астрологи, Стрільці схильні до травматичності і хвороб шлунково-кишкового тракту через переїдання.

Діва

Ці люди з народження звикли контролювати своє здоров'я і захворювання не пропускають. Правильне харчування і активний спосіб життя дозволяють їм залишатися найбільш здоровим знаком Зодіаку. Однак, за словами астрологів, Діви можуть перестаратися, посадивши себе на жорстку дієту або вдаватися до сумнівної нетрадиційної медицини.

Раніше ми називали найслабші знаки Зодіаку в плані здоров'я.