RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

Всі новини

Від них не чекай приємних слів: найбільш невдячні знаки Зодіаку

У будь-якому людському суспільстві ввічливість дуже важлива. Вона грає важливу роль при спілкуванні людей один з одним. Але є в світі люди, які не демонструють її з тих чи інших причин. Астрологи переконані, що одним з вирішальних чинників в цьому є зоряна карта людини при її народженні.

Є навіть такі знаки Зодіаку, представники яких вважають ввічливість проявом слабкості. Портал MIXER назвав топ-3 знаки Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, не вміють говорити "дякую".

Скорпіон

Скорпіони дуже впевнені в собі. Часто навіть занадто. Внаслідок цього вони часто приходять до омани, що вони кращі за всіх, а значить звичайні людські норми не для них. Слова подяки від Скорпіонів - це дуже велика рідкість.

Близнюки

Близнюки дуже люблять різні подарунки та знаки уваги до своєї персони. При цьому вони не вважають за потрібне, хоч іноді, давати щось взамін.

Слово "спасибі" вони використовують вкрай рідко. Просто представники цього знака Зодіаку не вважають, що це необхідно.

Діва

Діви вважають себе дуже сильними духом і правильними особистостями, а значить, всі повинні підлаштовуватися під них. Їм дуже важко говорити слова подяки. Причому навіть у тих випадках, коли вони об'єктивно розуміють, що це буде більш ніж доречно.

Що ж тут поробиш, вже які є, такі є. Тому щось роблячи для Діви, варто пам'ятати про відсутність подяки за старання.

Раніше ми також публікували гороскоп від Павла Глоби на 4 жовтня.