RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

Хтивість, брехня та довгий язик: астрологи назвали головні вади кожного знака Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали п'ять найспокійніших знаків Зодіаку, розповіли про вади кожного представника гороскопу.

Про це пише Мixnews.lv.

Овен з дитинства схильний до заздрості. При цьому представники знака майстерно приховують цю ваду за добродушною усмішкою.

Тілець здається турботливою та приємною людиною і хорошим сім'янином. Однак він схильний жорстко контролювати близьких.

Близнюки дуже люблять випити і часто не знають міри. На вечірках вони напиваються до безпам'ятства, але компанія їм необов'язкова, головне - наявність алкоголю.

Рак без кінця підраховує свої заощадження і відрізняються жадібністю. Тим, хто працює під керівництвом Рака загрожують не тільки затримки зарплати, але і її скорочення.

Лев агресивний, при чому в критичних ситуаціях це може проявитися не тільки в злих словах, а й у фізичному насильстві, вони схильні до садизму.

Діва тільки зовні здається зразком скромності і хороших манер. Всередині у них бушує справжній вулкан ласолюбства.

Терези - просто патологічні брехуни, майстерно придумують відмовки і виправдання. На них не можна покластися у важкий момент.

Скорпіон не схильний зберігати вірність партнеру, він придумає тисячу виправдань своїм походам наліво і ретельно замаскує їх від партнера.

Стрілець неймовірно жадібний, він економить на найнеобхіднішому. При цьому представники знака шкодують грошей не тільки на себе, а й на близьких.

Козеріг дуже ледачий, знайти для нього мотивацію - ціла справа. Він навіть гостей не запрошує тому, що перед їх приходом необхідно навести порядок.

Водолій абсолютно не вміє зберігати секрети. Тому, хто довірив їм свої таємниці, доведеться змиритися з тим, що про них дізнаються всі.

Риби відрізняються аналогічної рисою, але видають чужі таємниці або під тиском, або бажаючи підвищити свій рейтинг в очах начальства.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найпринциповіших знаків Зодіаку.