RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Злидні, самотність і глузування: названо головні страхи кожного знаку Зодіаку

Абсолютно всі люди чогось бояться, так як відсутність страху - це або патологія, або дурість. Але у багатьох людей є і ті фобії, про які вони ніколи навіть і не здогадувалися. Але зірки знають всt.

Портал Ivona розповів, якими прихованими страхами володіють представники всіх знаків зодіакального кола.

Овен

Овни дуже бояться самотності. Найчастіше саме цей страх змушує їх здійснювати які-небудь безглузді дурниці, які лише погіршують ситуацію, і можуть зробити їх дійсно самотніми.

Телець

Тельці, більше всього на світі, бояться бідності і розорення. Для представників цього знака фінансове становище (їхнє власне, і членів їхніх сімей) - це чи не найважливіше в житті. Тельці присвячують роботі більшу частину свого часу і завжди намагаються домогтися такого положення, щоб за їхню працю добре платили.

Близнюки

У близнюків ще з самого раннього дитинства з'являється страх перед темрявою. Не рідко він супроводжується клаустрофобію. Крім цього Близнюків дуже ранить брехня і зрада з боку близьких людей. Так що можна сказати, що цього вони теж дуже бояться.

Рак

Раки дуже прив'язані до своїх рідних, тому втрата когось із них - це найстрашніше, що може статися в їхньому житті. Є й інші дрібниці, на зразок банальних висоти, великої швидкості, насмішок і чогось подібного. Але втрата рідної людини - це справжній страх будь-якого Рака.

Лев

Леви часто страждають від синдрому дефіциту уваги. Їм потрібно бути в гущі подій, щоб всі їх слухали і захоплювалися ними. Або хоча б робили вигляд. Крім цього багато Левів ненавидять походи в лікарню, але це меркне в порівнянні з їхнім страхом перед тим, щоб бути недооціненим і непоміченим.

Діва

Багато підопічних цього сузір'я страждають від арахнофобії або взагалі остраху перед комахами та іншими гадами. Але найбільшим страхом чоловічих представників цього знака є подружжнє життя. У той же час жінки-Діви, в деякому роді, бояться чоловіків. Точніше вони постійно думають, що їхня зовнішність не досконала, і це не сподобається їхньому коханому.

Терези

Терези теж дуже бояться залишитися самотніми. Більшість представників цього знака намагаються створити сім'ю якомога раніше. Таким чином, вони підсвідомо захищають себе від самотнього життя. Також Терези бояться створити погане враження про себе.

Скорпіон

Скорпіони практично безстрашні. Це одні з найсміливіших людей на всьому Зодіакальному колі. Звичайно ж вони, як і всі здорові і нормальні люди, відчувають страх у багатьох небезпечних ситуаціях. Але практично ніколи не панікують і беруть себе під контроль. У багатьох з них є різні рідкісні фобії. Наприклад - боязнь гострих кутів або щось подібне. Але це скоріше можна назвати зайвою обережністю, а не страхом.

Стрілець

Багато Стрільців страждають від клаустрофобії. Крім цього вони дуже забобонні. Будучи по життю невиправними оптимістами, дуже бояться песимізму та безвиході. Але Стрільці не вміють довго сумувати або зберігати образи, нове яскраве враження затьмарює всі попередні засмучення.

Козеріг

Козероги дуже боятися висоти і нестабільності. Також вони ставлять перед собою багато цілей і дуже болісно сприймають невдачі. Але при цьому висота, а також великі скупчення людей, це два найсильніших страхів більшості Козерогів.

Водолій

Водолії - дуже творчі особистості. Навіть занадто. Це призводить до того, що інші люди їх просто не розуміють. А страх бути незрозумілим - один з основних страхів кожного підопічного цього сузір'я.

Риби

Страх бути собою. Ці люди не вміють давати відсіч в ситуаціях, коли проявляється грубість, хамство, агресивність і лицемірство. Найбільшими страхами Риб залишається прояв ніжності, чуттєвості і сентиментальності. Вони не хочуть, щоб всі бачили їх справжню сутність, тому бояться відкритися оточуючим.

Раніше ми також публікували, зоряний прогноз від астрологів на 6 жовтня. У середу, 6 жовтня, зірки радять Дівам ділитися накопиченим досвідом з людьми. Зате Водоліям варто піти на побачення.