RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Народилися істинними леді: ТОП-4 найбільш жіночних знаків Зодіаку

У нашому світі жінка посідає особливе місце - вона і хранитель сімейного вогнища, і муза для кожного чоловіка. Тим не менш, не кожна з представниць прекрасної половини людства може похвалитися наявністю якостей справжньої леді, щоб заткнути за пояс королеву.

Про те, кому з жінок, народжених під різними знаками Зодіаку, властива жіночність, розповідає Cosmopolitan.

Коли пора одружуватися: названо найкращий вік для кожного знака Зодіаку

Риби

Першими в цьому списку йдуть Риби - жінки цього знаку народжуються справжніми леді. І навіть, якщо у вашій родині про манери пристойної поведінки взагалі не чули, а ви народилися під цим знаком, манери істинної аристократки все одно будуть разом з вами.

Терези

Терезам притаманні вміння розмовляти з людьми, вишуканий смак, прекрасні манери. Більш того, люди цього знака Зодіаку є природженими аристократами, так що жінки-Терези цілком заслуговують на право називатися справжніми леді.

Лев

Третє місце слідом за Рибами і Терезами дістається Левам - жінкам цього знаку також не чужі манери справжніх леді. Конкуренцію Левицям можуть скласти тільки інші жінки, скажімо так, більш "ледисті", аніж вони самі.

Козеріг

Жінкам-Козерогам поки важко зрівнятися з Рибами, Терезами та Левами в плані наявності манер справжніх леді. І все ж, необхідні для цього риси у них є - представниці цього знаку Зодіаку славні своїми успіхами в спорті і ряді інших речей, однак самокритичності їм вистачає.

Раніше ми розповідали про народжених під різними знаками Зодіаку чоловіків, які вміють добре заробляти гроші.

Також "Апостроф" називав знаки Зодіаку, представники яких вважають ввічливість проявом слабкості .