RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

У жовтні доля завдасть удар шести знакам Зодіаку - але є шанс звести втрати до мінімуму

Астрологи раніше назвали головних щасливчиків жовтня, а тепер вони розповіли, кому другий місяць осені може принести труднощі.

Як пише Rsute, на початку місяця через те, що Меркурій сформує квадратуру до Плутона, складності відчують три знаки Зодіаку.

Діва

На представників знака чекають труднощі у фінансових справах, потрібно бути гранично уважними у всьому, що стосується купівлі-продажу. Крім того, Діви зазнають занепад сил, можливі проблеми зі здоров'ям.

Близнюки

У жовтні у Близнюків можуть виникнути ускладнення в бізнесі і творчій сфері. Також буде важко знаходити взаєморозуміння з найближчими. Азартність Близнюків може зіграти з ними злий жарт - можна втратити велику суму грошей.

Тілець

Плани можуть раптово зриватися і змінюватися. Так, запланована поїздка або навчання можуть зірватися, а натомість може виникнути необхідність відправитися в незаплановане відрядження. На Тільця впаде багато справ, що погіршить самопочуття.

У другій половині жовтня, 17 числа, Сонце зробить квадрат до Плутона. Це призведе до можливих проблем у трьох інших представників гороскопу.

Терези

Високими вимогами до близьких, Терези створять складну обстановку в сім'ї і налаштують проти себе найближчих. Висока ймовірність конфліктів і сварок. Крім того, можливі фінансові труднощі, варто бути економнішими.

Козеріг

Складнощі очікують у відносинах - як в особистому житті, так і з начальством. Колеги можуть не визнавати заслуг Козерога, що глибоко обурить його і призведе до конфліктів. Навколишні будуть здаватися представникам знака нерозуміючими і будуть, на їх погляд, вставляти палиці в колеса.

Овен

Схожа ситуація може скластися і в Овна - у стосунках як з найближчою людиною, так і з колегами і родичами, може виникнути нерозуміння. Крім того, уваги вимагатиме професійна діяльність - можуть зірватися терміни договорів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали п'ять найнебезпечніших днів жовтня.