RU  UA  EN

Субота, 22 червня
  • НБУ:USD 40.25
  • НБУ:EUR 43.00
НБУ:USD  40.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 червня

Всі новини

Ретроградний Меркурій закінчується: яким двом знакам Зодіаку не варто розслаблятися

18 жовтня завершиться період Ретроградного Меркурія, проте астрологи не рекомендують двом знакам Зодіаку передчасно розслаблятися.

Про це пише Clutch.

Телець

Наступного тижня у вас буде непереборне бажання щось змінити в своєму житті. Краще в цей період зануритися в роботу і проявити себе як працелюбний професіонал. Не виключено, що вас підвищать або розширять повноваження. Але будьте обережні - не потрібно притягувати до себе увагу і враховуйте інтереси оточуючих.

У сімейному житті можуть спалахнути справжні пристрасті, а проблемними стануть рішення побутових або фінансових питань. Уникайте конфліктів з другими половинками, щоб не зруйнувати шлюб. А ось одиноких Тельців може чекати службовий роман.

Лев

Проявляйте себе і не бійтеся яскравих висловлювань. Пощастить у роботі тим Левам, які працюють в сфері освіти або займаються підприємництвом. До закінчення періоду Ретроградного Меркурія в плані фінансів будете відчувати себе впевнено. Найголовніше - не вступайте в конфлікти з начальством.

Можуть загостритися відносини з родичами з приводу спадщини, і такі питання в цей період краще не вирішувати. Самотні Леви можуть зустріти другу половинку.

Раніше ми називали найгірших сусідів за знаками Зодіаку.