RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Ростити таку дитину - справжнє випробування: найбільш неслухняні діти зодіаку

Батькам буває важко впоратися зі своїми неслухняними чадами. Астрологи назвали найбільш норовливих дітей по знаку Зодіаку.

Про це пише MKRU.

Овен

Діти, які народилися під цим знаком, завжди бурхливо висловлюють свої емоції. Саме маленькі Овни частіше за інших закочують істерики в магазинах, щоб їм купили вподобану іграшку або солодощі. Звичайно, з віком представники знаку перестають себе так поводити, перетворюючись на цілеспрямованих і наполегливих особистостей. Батькам потрібно навчитися не потурати примхам Овнів, але робити це максимально акуратно.

Діва

У них в дитинстві дуже норовливий характер - вони постійно вередують і роблять все наперекір словами дорослих. Вже з дитинства Діви вважають, що знають все краще за всіх - і з часом це мало змінюється. Цьому знаку також дуже подобається пакостити - розмальовувати шпалери і псувати речі. Дитина-Діва буде доставляти менше клопоту, якщо постаратися з ранніх років виховувати в ній відповідальність.

Водолій

Їх астрологи називають найбільш капосними дітьми. Водолії за своєю природою дуже допитливі і схильні до творчості. Всі свої витівки вони здійснюють не щоб нашкодити, а від тяги до всього нового і незвіданого. Єдиний вихід для батьків - допомагати розвивати фантазію дітей-Водоліїв і брати участь в їх творчих іграх. Тоді вийде уберегти цінні речі і документи від знищення.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку найскладніше схуднути.