RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Наближається 2022 Чорного Тигра: що обіцяють зірки всім знакам Зодіаку

Наближається 2022 рік, згідно зі східним календарем - рік Чорного Тигра. Ця тварина, хоч і є сміливою, агресивною та активною твариною, її суворі якості пом'якшуватимуться стихією Води. Загалом рік буде спокійним і вдалим для розкриття творчого потенціалу.

Чорний Водяний Тигр вступить у свої володіння 1 лютого 2022 року і зберігатиме свою владу до 21 січня 2023 року. Для кожного знака Зодіаку він підготував свої особливі сюрпризи, повідомляє rsute.ru.

Овен

Наступний рік стане для Овнів дуже успішним, і проходитиме під повним заступництвом Чорного Водяного Тигра, адже він так само, як і цей знак, належить до стихії Вогню.

Протягом року Овну можна братися за будь-які, навіть найризикованіші проекти — удача супроводжуватиме його у всьому. Але доведеться багато працювати та приймати відповідальні рішення. В особистому житті також все буде ладнатися. Овнам, які поки що не пов'язані шлюбним союзом, Тигр допоможе знайти свою другу половинку.

Тілець

Тільцям цього року доведеться багато вчитися і займатися саморозвитком, а також удосконалювати свою силу волю, уникаючи різних спокус. На цьому шляху можуть бути різні перешкоди. Але якщо у Тільця буде позитивний і твердий настрій, Тигр допоможе впоратися з проблемами і приймати правильні рішення. В особистому житті може спостерігатися деяке затишшя, але не варто форсувати події безладними зустрічами та знайомствами – це не піде Тільцям на користь.

Близнюки

У Близнюків цей рік пройде спокійно, з деякою схильністю до лінощів та спробами відкласти важливі справи на потім. Перебуваючи в постійній боротьбі з самим собою, представникам цього знака все ж таки вдасться досягти деяких успіхів у професійній сфері. До кінця року може статися важлива подія, яка змусить хвилюватися і підлаштовуватися під обставини, але все закінчиться добре. Вільних Близнюків цього року чекає романтичне знайомство, яке може перерости у серйозні стосунки

Рак

Цього року Ракам належить посилити контроль над собою та своїми вчинками, щоб підвищити власну самооцінку. Тигр не любить нерішучості та замішання у прийнятті важливих рішень, тому, щоб з ним потоваришувати, потрібно не піддаватися провокаціям і не опинитися в пастці. Також протягом цього року краще не змінювати роботу і не вирушати у далекі подорожі — вони можуть бути несприятливими. Особисте життя Раків цього року буде без різких змін.

Лев

Леви користуватимуться заступництвом свого побратима, вони знайдуть витривалість і енергію, що допомагають впоратися з усіма задуманими справами. Але не варто перевантажувати себе і забувати про власне здоров'я – воно може вимагати вашої уваги. У фінансовій сфері Левам слід бути обережними, цього року велика ймовірність втрати своїх заощаджень. Важливо також звернути увагу на збереження відносин із близькими людьми та не віддалятися від них.

Діва

Для Діви цей рік буде багатим на різні події. Представників цього знака очікує везіння у всіх сферах життя та у всіх справах, за які вони братимуться. Велика ймовірність успіхів у фінансовій сфері та покращення свого матеріального становища. Дівам, що мають відношення до творчості, можна розраховувати на загальне визнання та популярність. Але щоб користуватися повним заступництвом Чорного Водяного Тигра, Діві доведеться проявити виняткову чесність по відношенню до себе та інших людей. У особистому житті можливі суттєві зміни.

Терези

Терезам цього року відкриються нові можливості як у професійній сфері, так і в особистому житті, але на заступництво Тигра не варто особливо розраховувати. Тільки власна завзятість та працьовитість можуть призвести до успіху, а Тигр спостерігатиме з боку, наскільки це добре у вас виходить. Намагайтеся оточувати себе позитивними та цілеспрямованими людьми, спілкування з якими неодмінно піде на користь.

Скорпіон

Щоб прийдешній рік приніс удачу, Скорпіонові слід подбати про «погоду в будинку» і гармонізувати свої відносини з близькими. Для нього це першочергове завдання. У вирішенні фінансових питань слід дослухатися своєї інтуїції — вона вас цього року не підведе. Перша половина року є сприятливою для зміни роботи, сфери діяльності та місця проживання, а в другій половині можливі позитивні зміни в особистому житті.

Стрілець

Наступний рік сприятливий для Стрільців щодо навчання та вдосконалення своїх професійних навичок, а ось фінансові справи залишаться без змін — не буде великих доходів, але й не очікуються великі витрати. Особливу увагу Стрільців буде спрямовано створення чи зміцнення сім'ї. Саме цього року представники цього знаку будуть одержимі думкою, що надійний тил — це головне, адже він необхідний для щасливого життя.

Козеріг

Початок року виявиться для Козерогів дуже вдалим. Тигр опікуватиметься представниками цього знака у всьому. Але на його особливу допомогу можна розраховувати, якщо ухвалити рішення в чомусь круто змінити своє життя. Консервативні Козерога насилу йдуть на такі зміни, але Тигр допоможе зазирнути в майбутнє і визначити головні перспективи. Друга половина року принесе успіх у фінансових справах. У особистому житті треба контролювати емоції та намагатися уникати конфліктів із близькими.

Водолій

Водоліїв очікує вдалий рік у всіх сферах життя та професійної діяльності — Тигр буде до них прихильний і подарує неймовірні можливості. Представникам цього знака залишиться лише візуалізувати свої мрії та підлаштуватися під попутний вітер змін. Все, за що вони братимуться цього року, принесе успіх та великі фінансові перспективи. Наприкінці року можна буде розслабитися та присвятити час сім'ї та близьким людям.

Риби

Наступний 2022 рік для Риб можна охарактеризувати, як рік майбутніх змін. Вони відбуватимуться у всьому: у діловій та професійній сферах, у творчості та особистому житті. А ось якими вони будуть – позитивними чи негативними, залежатиме виключно від вашої працьовитості та здібностей дослухатися до своєї інтуїції. Тигр спостерігатиме з боку, лише іноді коригуючи ваші дії. У відносинах із близькою людиною можуть виникнути деякі проблеми, але якщо ви зможете контролювати свої емоції, їх легко вдасться вирішити.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку у чоловіків, які не забувають кохання.