RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 травня

Всі новини

У них на думці тільки одне: три "стурбовані" знаки Зодіаку

Астрологи раніше назвали чотири знака Зодіаку, які з обережністю ставляться до любовних стосунків, а тепер вони розповіли про найстурбованіших сексом представників гороскопу.

Про це пише Mixnews.

Скорпіон

Ці люди вважаються найпристраснішими представниками гороскопу. Вони не завжди здатні контролювати свої сексуальні бажання, тому що їх переповнює еротизм. Якщо вони довго стримують себе, з них починають фонтанувати вульгарні жарти, Скорпіон починає справляти враження стурбованого і хтивого.

Лев

Лев - вроджений ненаситний спокусник, який обожнює експерименти в ліжку. Дівчині Лева треба бути готовою не тільки до "чогось новенького", а й "непристойного" із загальноприйнятої точки зору. Це не говорить про збоченість Лева, а про їхню невгамовну сексуальну енергію.

Овен

Овен обожнює чорний гумор, вульгарні жарти та натяки. У оточуючих складається враження, що вони взагалі позбавлені сорому. Ці люди прямолінійні і всі називають своїми іменами. Саме тому з їхніх ротів часто вилітають непристойні слівця і вони спокійно можуть обговорювати те, від чого інші червоніють і соромляться.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали три знаки Зодіаку у чоловіків, які не забувають кохання.