RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.45
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

Всі новини

Авантюристи проти консерваторів: найгірші пари знаків Зодіаку

На думку астрологів багато аспектів нашого життя заздалегідь визначені зірками. Якщо навчиться правильно читати та тлумачити їхні знаки, то можна буде значно зменшити кількість помилок та частіше робити правильний вибір. У тому числі й вибір своєї другої половинки.

Портал Mixer назвав найгірші, на думку астрологів, пари згідно за гороскопом.

Овен та Козеріг

Овнів опікає вогняна стихія. Представники цього знаку дуже мужні люди з яскравою харизмою. У деяких ситуаціях ця харизма, як це не дивно, може навіть відштовхувати оточуючих.

Вони цінують різноманітність у житті і не проти змін. Стабільність здається їм похмурою та обмежуючою.

Козероги знають лише два напрямки в житті – вперед та вгору. Конкуренцію представники цього знаку сприймають з ентузіазмом та деякою часткою азарту. Це дуже часто породжує дисонанс у стосунках із Овнами.

Гармонійні відносини між підопічними цих сузір'їв практично неможливі. Авантюризм Овна зовсім несумісний із консервативним характером Козерога.

Телець та Лев

Тільці є володарями сильного та яскравого характеру. У цих людей, як правило, дуже добре розвинений смак та почуття прекрасного. Через це виникають підвищені запити мало не до всього і до всіх. Тільці є справжніми естетами. Вони прагматичні та раціональні.

При цьому найважливішим у житті Телець вважає сім'ю, близьких та друзів.

Леви у стосунках поводяться так, ніби вони справді справжні царі. Своїх партнерів представники цього знаку сприймають як здобич. Тому немає нічого дивного, що таке ставлення легко призводить до спалахів ревнощів. Більше того, Леву життєво необхідно бути об'єктом постійної уваги та захоплення.

Коли Лев свариться з Тельцем, вони обоє намагаються залишити останнє слово за собою. У такій ситуації гордість Лева стикається лоб у лоб із упертістю Тельця. Поступатися ніхто не хоче.

Раніше ми також повідомляли про те, що три знаки Зодіаку притягують людей і у кожного є свій секрет.