RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

"Осідлають" Чорного Тигра: чотири головні щасливчики 2022 року за знаком Зодіаку

Наближається рік Чорного Водяного Тигра, який буде яскравим і запам'ятається несподіваними змінами і різкими поворотами в житті. Астрологи назвали чотири знаки Зодіаку, які стануть головними щасливчиками 2022 року.

Про це розповіла астролог Світлана Драган, пише "Експрес газета".

Овен

Найбільше у рік Тигра щаститиме Овну. Для них відкриються нові перспективи у робочій сфері, що спричинить збільшення доходів. Щоб не прогаяти свій успіх, цим представникам стихії Вогню необхідно навчитися контролювати свою гарячу вдачу і йти на компроміси.

Тілець

На Тільця чекає прекрасний рік - удача супроводжуватиме його у всіх сферах життя. Кар'єра піде вгору, можливо нове перспективне місце роботи. Особисте життя буде безхмарним - деякі зустрінуть "свою" людину. Астролог радить не бояться приймати рішення, будь-який рух принесе добрий результат.

Рак

Наступний рік для Раків буде насиченим та стане часом змін. Він вимагатиме від представників знаку енергійності та швидкості, інакше можна пропустити свій шанс. Самотні Раки навряд чи створять сім'ю, бо всі романи будуть недовговічними. У цьому є і плюс – розставання допоможуть Ракам розібратися у собі.

Терези

Рік Тигра вимагатиме від представників знака мобілізації та напруги, проте в результаті їм вдасться вийти на новий рівень життя. Хтось змінить житло, хтось познайомиться із впливовими людьми та встановить потрібні зв'язки. Багато Терезів зуміють знайти себе в новій сфері діяльності.

Як писав "Апостроф", раніше відомий астролог Павло Глоба розповів, на які знаки Зодіаку очікує чимало випробувань в наступному році.