RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Живчики, домосіди чи бурки: якими різні знаки Зодіаку стають на старості

На те, якою людина буде в старості, впливає її спосіб життя, спадковість, риси характеру та ще безліч факторів. Астрологи розповіли, якими стають на старості представники різних знаків Зодіаку.

Про це пише Mixnews.

Овен

Вони намагаються проводити старість активно, нічим не поступаючись молодшим поколінням. Овни із задоволенням займаються спортом та подорожують. Однак якщо в один у них виявлять хворобу, яка може такому способу життя заважати, то вони почнуть зводити рідних, змушуючи їх постійно нервувати.

Телець

За життя вони намагаються накопичити якнайбільше грошей, щоб точно не проводити старість у бідності. У похилому віці вони починають ставитися до фінансів ще дбайливіше, часто відмовляючи собі навіть у необхідних витратах.

Близнюки

Досягши похилого віку, вони не втрачають своєї комунікабельності та позитивного настрою. Вони завжди можуть знайти собі нових друзів, із якими зможуть цікаво проводити вільний час.

Рак

Вони завжди дуже сімейні і в старості залишаються такими ж, воліючи якнайбільше часу проводити в оточенні близьких. Спілкування з дітьми та онуками приносять їм непідробну радість. Якщо Раки на схилі років виявляться самотніми, то це загрожує їм виникненням депресії.

Лев

До старості їхня гордість за свої звершення досягає апогею - Леви можуть постійно говорити про те, які вони молодці і яких висот досягли. При цьому вони навіть можуть припинити спілкування з людиною, яка ці історії слухатиме недостатньо уважно.

Діва

Все життя у них скрупульозно розплановане – і старість також. Якщо Дівам вдасться зберегти добрі стосунки зі своїм супутником життя, то зірки їм пророкують розквіт у житті, завдяки якому вони зможуть зайнятися тим, що їм приносить задоволення.

Терези

Найважливіше для них - зберегти друзів та кохану людину в старості. Однак вони не сильно засмутяться, якщо залишаться одні, натомість Терези візьмуться за пошуки нових людей для оточення.

Скорпіон

Вони завжди залишаються молодими душею, яка потребує постійних звершень і відкриттів. Іноді вони згадують минулі часи, чим мотивують себе не замикатися вдома і не припиняти вести активне життя.

Стрілець

Вони дуже люблять пофілософствувати, а в старості ця пристрасть лише посилюється. Але їхні розповіді про роздуми в жодному разі не будуть схожі на повчання і занудство - швидше навпаки.

Козеріг

У них станеться "друга молодість" у похилому віці. Народжені під цим сузір'ям захочуть зробити все, чого не встигли раніше і спробувати якнайбільше нового. При цьому вони краще розумітимуть, заради чого живуть, і чим їм варто займатися.

Водолій

Для них не існує занять, яких вони не могли б робити через вік. Вони продовжать прагнути до нових і нових відкриттів і вести активне, цікаве життя.

Риби

Вони розважаються тим, що виводять емоції рідних. Вони можуть вигадувати собі хвороби та розігрувати театр перед рідними. Це ті люди, з якими прийдеться не солодко.

Раніше ми писали, яким жіночим знакам Зодіаку пасують роки.