RU  UA  EN

Вівторок, 30 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Тікайте від них, поки не пізно – топ-5 чоловіків-тиранів за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше назвали найвірнішого і ніжного чоловіка за знаком Зодіаку, тепер розповіли, про найбільш авторитарних чоловіків за гороскопом.

Про це пише "Гродно 24".

Овен

Овен ревнивий, схильний бути агресивним і вимагає беззастережного підпорядкування. Деякі представники знаку навіть застосовують до жінки фізичну силу. Для чоловіка-Овна існує лише його думка, він сам приймає рішення та вимагає послуху. Крім того, ці чоловіки часто влаштовують скандали. Зупинити його може лише поява у жінки сильного захисника.

Скорпіон

Ці чоловіки встановлюють жорсткий контроль над жінкою, вселяють їй почуття провини і буквально "висмоктують" її енергію. Скорпіон - умілий маніпулятор, що застосовує і в найближчих стосунках. Він жорстоко б'є по найслабших місцях. Моральне насильство з його боку руйнує ту, що поряд. Єдиний захист для жінки – навчитися любити себе та не допускати нападок по відношенню до себе.

Діва

Чоловік-Діва схильний контролювати витрати своєї дружини. Він також виливає на неї жорстку критику та порівнює з іншими. Він не агресивний, але може звести з розуму своїм невдоволенням та причіпками. Представники знаку встановлюють правила всім членів сім'ї. З життя йде радість і спонтанність. Астрологи радять не відповідати агресією на їхню критику і постаратися зрозуміти, наскільки вона обґрунтована.

Лев

Леви гранично егоцентричні, вони чинять на дружину моральний тиск, нав'язуючи їй власну точку зору. Він вимагає як підпорядкування, а й захоплення. При цьому свої інтереси ці чоловіки ставлять на перше місце і вважають, що вони завжди й у всьому мають рацію. Тих, хто намагається заперечувати їм, вони просто ігнорують. Вихід у тому, щоб м'яко, але систематично давати зрозуміти Леву, що він не є центром Всесвіту.

Рак

Ці чоловіки дбайливі, вони були б дуже добрими чоловіками, якби не одне "але". Вони схильні тиранити і дружину і дітей, маніпулюючи ними. Поступово для його супутниці будинок перетворюється на справжню в'язницю і вона прагне проводити там якнайменше часу. Хороша новина в тому, що на цих чоловіків можна впливати, апелюючи до логіки та здорового глузду, але доведеться дуже постаратися.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи склали ТОП-4 ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку.