RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

20 травня

Всі новини

Щиро люблять, цінують та поважають: ТОП-4 ідеальних чоловіків за знаком Зодіаку

Вибір свого супутника життя є дуже відповідальним моментом у житті кожної жінки. Але часто буває так, що на першому етапі побудови відносин чоловіки показують себе такими, якими вони не є. На перший погляд, вірний і зразковий сім'янин може виявитися черговим Казановою з нахилами альфонсу. А буває навіть і таке, коли все відбувається з точністю навпаки. Астрологи переконані, що зробити правильний вибір можуть допомогти зірки, від яких нічого не приховаєш.

Портал Mixer назвав ТОП-4 знаків Зодіаку, представники яких, на думку астрологів, є найкращими чоловіками.

4. Лев

З деякими чоловіками жінки почуваються більше мамами, аніж дружинами. Але з Левами ситуація прямо протилежна. Представники цього знаку часто дбають про дружину, немов про доньку. Такими є їхні життєві принципи. Вони вважають, що турбота про дружину схожа на батьківську, але з деякими поправками. При цьому вони не ставляться до своєї жінки зверхньо і просто щиро її люблять.

3. Овен

Овни дуже непрості чоловіки, але дуже справедливі. Поруч із підопічними цього сузір'я жінки майже завжди почуваються немов за кам'яною стіною. Овни не зраджують своє кохання, не підводять, не обманюють і дбають. При цьому вони проявляють себе не лише як добрі чоловіки, а й як друзі.

2. Козеріг

Чоловіки-Козероги мають цілу низку хороших якостей. Вони, як правило, красиві, розумні, охайні, дотепні та чесні. З дружинами вони поводяться чудово і намагаються робити максимум для спільного щастя. Єдиний їхній "мінус" - трудоголізм. Надто багато, на шкоду сім'ї, трудяться і часто бездарні в сенсі вміння розважатися.

1. Діва

Перше місце у цьому ТОПі заслужено займають Діви. Формулювання "доброго потроху" до підопічних цього сузір'я не застосовується - у них стільки позитивних якостей, що навіть дивно. Чоловіки, народжені під цим знаком, зроблять усе, щоб їхній шлюб був вдалим.

Раніше ми також називали ТОП-4 найбільш невірних знаків Зодіаку.