RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 травня

Всі новини

Львів чекає на важливий урок, а Тельців - натхнення: актуальний гороскоп для всіх знаків Зодіаку

У вівторок, 9 листопада, багато знаків Зодіаку відчують допомогу зірок. Популярний астролог Павло Глоба розповів, що саме вогненним стихіям удача супроводжуватиме більше.

Про це повідомляє Слова та фрази.

Овен

Овни мають переглянути своє здоров'я, потрібно знайти час для спорту. Фізичні навантаження покращать самопочуття.

Телець

Цього дня у Тельців добре виходитимуть дріб'язкові справи та великі проекти. Ви будете особливо натхнені в перший робочий день, постарайтеся не втратити цю пристрасть і надалі.

Близнюки

Не варто виявляти в цей день виявляти ініціативу. Ваше керівництво буде достатньо вашою роботою, можливо, буде премія.

Рак

Вам потрібно знайти час, щоб переосмислити те, що відбувається, і зрозумійте, куди вам треба рухатися далі. Не хвилюйтеся, зірка на вашому боці.

Лев

Доля для Львова підготує важливий урок, який матиме позитивне забарвлення. Сьогодні всі ваші починання увінчаються успіхом, і ви будете задоволені результатом.

Діва

Дів чекає активний день. Вам доведеться спілкуватися з багатьма людьми та вирішувати багато важливих завдань.

Терези

Вам потрібно бути максимально обережними у цей день із фінансами. Не варто робити великих покупок, адже ризикуєте придбати поганий товар.

Скорпіон

Скорпіони мріють про спокійне життя, вони давно цього прагнуть. Сьогодні чудовий день, щоб запросити свою другу половинку на побачення.

Стрілець

Розсудливість та терпіння дозволить вам досягти бажаного результату на роботі. У другій половині дня найкраще зайнятися рутинною роботою, зокрема роботою з паперами.

Козеріг

Практичні Козерога хочуть до моря, або на худий кінець на дачу. Скоро у вас з'явиться можливість провести час у хорошій компанії.

Водолій

На вас чекає складний день, є можливість отримати побутову травму. Тому не робіть самостійно того, що вам не під силу чи потребує великих зусиль.

Риби
Весь день буде дуже насиченим та динамічним. За роботою ви проводитимете більше часу, це матиме позитивні наслідки для вашого майбутнього.

Раніше "Апостроф" розповідав, які знаки Зодіаку найбільш ненадійні .