RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

Двом знакам Зодіаку треба обмежити фізичні навантаження – гороскоп від Павла Глоби на 13 листопада

Відомий астролог Павло Глоба розповів, чого чекати представникам різних знаків Зодіаку у суботу, 13 листопада.

Про це пише видання "Слова та фрази на кожен день".

Овен

Вдалий день для вирішення питань, у тому числі із начальством на роботі. Вам вдасться залагодити будь-які непорозуміння. Крім того, велика ймовірність того, що ваші ідеї схвалять і "дадуть зелене світло" на їхнє втілення.

Телець

Цього дня доведеться розставляти пріоритети і вирішувати, що для вас дійсно важливо. Якщо добре все обдумаєте, то на вас чекають зміни на краще.

Близнюки

Залишайтеся уважними та не втрачайте концентрації навіть під час виконання простих завдань. В іншому випадку ризикуєте припуститися багато помилок, які значно вплинуть на результат.

Рак

Чи не найкращий день для активних занять спортом. Краще виділити час для гарного відпочинку - вам уже давно настав час відновити сили і набратися енергії для майбутніх справ.

Лев

Сьогодні ви будете особливо сильно мотивовані на досягнення всіх поставлених цілей. Повірте внутрішньому голосу і не бійтеся ризикувати. Виявіть наполегливість, і тоді точно все вийде.

Діва

Цього дня ви легко впораєтеся з будь-якими завданнями. Не варто боятись пробувати нове. Що б ви сьогодні не зробили – все позитивно вплине на ваше майбутнє.

Терези

Все сприятиме плідній роботі. Колеги нададуть підтримку та допомогу у будь-яких питаннях. А ви самі відчуєте сили розправитися з усіма робочими завданнями.

Скорпіон

Сьогодні потрібно зайнятися вирішенням побутових питань. Астролог рекомендує не боятися робити великі покупки - вони обов'язково виявляться вдалими.

Стрілець

Необхідно завершити усі незакінчені справи. Якщо не встигатимете, то не соромтеся попросити допомоги у близьких. Вони обов'язково допоможуть вам.

Козеріг

День виявиться дуже вдалим - чекайте на приємні звістки і з роботи і від близьких людей. Не забудьте приділити увагу сім'ї – останнім часом ви надто багато часу витрачаєте на роботу.

Водолій

Краще обмежити будь-які фізичні навантаження та зайнятися розумовою працею. Усі завдання, які вимагають зосередженості, вдасться виконати "на ура".

Риби

Може виникнути конфлікт із коханою людиною. Довіртеся своїй інтуїції – внутрішній голос обов'язково підкаже, як вчинити правильно.

Раніше ми писали, хто з жінок за знаком Зодіаку найбільш наївні.