RU  UA  EN

Четвер, 9 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

9 травня

Всі новини

Стрічки, сміливці, "робін гуди" та добряки: якими будуть діти, народжені в рік Чорного Тигра

Зовсім скоро настане 2022 рік, символом якого є Чорний Водяний Тигр. Астрологи розповіли, якими будуть діти, які народяться за заступництвом тигра.

Про це пише RSUTE.

Діти, народжені у 2022, будуть досить непосидючими та неслухняними. Вони часто сперечатимуться з батьками, доводячи свою правоту, тому виховний процес буде дуже складним. Крім того, вони будуть запальними, тож до них ще потрібно буде пошукати підхід.

Якими будуть дівчатка, народжені у рік Тигра

Дівчата матимуть яскраві лідерські риси. Вони із задоволенням гратимуться з хлопчиками - лазитимуть по деревах і навіть гратимуть у війну або футбол. Цю енергію батьки зможуть направити у правильне русло, віддавши чадо у спортивну секцію. Це може бути будь-який активний спорт, який припаде дівчинці до душі. Завдяки заняттям спортом дитина стане спокійнішою і перестане пустувати.

Якими будуть хлопчики, народжені у рік Тигра

Хлопчики також будуть досить неслухняними та гіперактивними. Вони постійно ходитимуть із подряпинами, забоями, синцями. У більш дорослому віці у таких дітей прокинеться бажання боротися за справедливість. Батьки також можуть бути впевнені в тому, що їхня дитина виросте самостійним і впевненим у собі хлопцем. Головне підтримувати їх і залишатися поряд у важкі хвилини.

Раніше ми писали, яким знакам Зодіаку у рік Тигра гроші будуть падати з неба.