RU  UA  EN

Вівторок, 2 липня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 липня

1 липня

Всі новини

Не треба боятися самотньої старості: п'ять жінок за знаком Зодіаку завжди будуть оточені увагою

Астрологи назвали жіночі знаки зодіакального кола, яким не варто боятися самотньої старості. Будуть оточені увагою до останнього дня жінки, народжені під сузір'ями Овна, Тельця, Рака, Лева та Терезів.

Про це пише MixNews.

Овен

На думку астрологів, цілеспрямована і впевнена в собі жінка-Овен здатна досягти будь-чого в будь-якій сфері життя. Сказане стосується і любовних стосунків – її обранцю не уникнути походу до РАГСу.

Телець

Щастя представниці цього знака Зодіаку полягає в люблячому чоловікові, міцній та дружній родині, затишному будинку та вірних друзях. До глибокої старості вона купатиметься в увазі своїх рідних і близьких.

Рак

Жінка-Рак прагне тихого сімейного життя. Гостинна господиня, вірна дружина та прекрасна мати бачить сенс життя у своїх близьких, які відповідають їй взаємністю.

Лев

Самолюбна Левиця стає центром уваги ще в юності. У чоловіка, якого вона помітила, просто немає шансів врятуватися від пасток цієї ефектної дами. Оскільки мисливиця завжди досягає свого, самотність їй точно не загрожує.

Терези

Жінку, народжену під цим сузір'ям, завжди оточують представники протилежної статі. І хоча дівчина-Терези досить вітряна і часто міняє партнерів, подорослішавши вона вибирає одного чоловіка і любить його до останнього подиху.

Раніше ми назвали найжадібніші знаки Зодіаку, які готові економити на собі та близьких.