RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Повня у листопаді: які неприємності чекають знаки Зодіаку і що треба робити

У ніч п'ятницю, 19 листопада, Землю накриє чергове місячне затемнення, тому багатьох любителів астрології цікавить питання – чого чекати від небесних пертурбацій, котрі випадають на другий коридор затемнень.

Про це повідомляє видання RSute.

Овен

Представникам цього знаку варто звернути увагу на харчування, позбувшись шкідливих продуктів, а краще взагалі влаштувати детокс і посидіти на кефірі з яблуками, легких кашах, кисломолочних продуктах.

Телець

Цьому знаку астрологи радять зайнятися творчістю, визначити цілі на перспективу і замислитися, як втілити їх у життя. Варто зафіксувати все на папері або календарі мобільного, щоб просуватися вперед по пунктах.

Близнюки

Цей неоднозначний знак повинен звернути увагу на фінанси і "зарядити" гаманець на багатство. У ніч на 19 листопада потрібно весь дріб'язок з гаманця викласти на підвіконня так, щоб на нього падало місячне світло. А перед сном важливо вголос попросити нічне світило про грошове багатство. Вранці дріб'язок прибрати в гаманець.

Раки

Власникам клешень треба зайнятися здоров'ям. Через відчуття нудоти, головний біль та інші проблеми варто взяти вихідний і зайнятися малюванням, вишиванням, ліпленням, відпочити вдома, подивитися улюблений серіал.

Леви

Царям звірів не треба нікуди квапитися, адже біг попереду паровоза – кепська ідея. Усі рішення треба належним чином зважити й проаналізувати. Не варто звільнятися чи змінювати роботу цього дня, а краще довіритися долі та плисти за течією.

Діви

Дівам варто викинути з життя все другорядне. Зате можна провести генеральне прибирання, зайнятися медитацією та очистити мозок від дурних думок. Непогано б вибратися на природу і провести там весь день.

Терези

Терезам слід зайнятися особистим життям і розібратися з партнером. Або піти у відпустку і разом гайнути на відпочинок. Розрив буде важким, тож важливо постаратися, щоб цього не сталося.

Скорпіон

Енергія та активність цього знака зашкалюватиме. Однак не треба хапатися за купу справ водночас. Всю енергію варто присвятити одній справі і зробити її до пуття.

Стрілець

Затемнення для "лучників" - гарний час для перетворення та очищення своєї енергетики. Варто викинути старі та непотрібні речі.

Козеріг

Цьому знаку не слід ініціювати зміни – час невдалий. Найкраще провести день спокійно, неквапом, відпочити і тримати емоції під контролем. В іншому разі Фортуна покарає.

Водолій

Водоліям варто записатися на курси підвищення кваліфікації, розвивати соціальні навички й більше спілкуватися з людьми. Поліпшення знань допоможе в майбутньому досягти висот у кар'єрі.

Риби

Представникам цього водного знаку потрібно зробити складний вибір, зважити всі "за" та "проти", адже від нього багато залежатиме. Допоможуть сновидіння. Також варто дослухатися свого внутрішнього голосу.

Раніше "Апостроф" назвав три знаки Зодіаку, здатних заробити гору грошей.