RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Можуть бачити майбутнє і мають сильну інтуїцію - топ-3 найсильніших "магів" по гороскопу

Астрологи і езотерики переконані, що представники кожного знаку Зодіаку, а значить і всі люди в принципі, мають свої унікальні здібності. Причому деякі з них межують із чимось надприродним. Але є на Зодіакальному колі ті, у яких такий дар розкритий більшою мірою, ніж в інших.

Про це повідомив портал YakutiaMedia.

Цими "магами" є представники трьох знаків Зодіаку – Скорпіони, Водолії та Раки.

Скорпіон

Скорпіонів експерти із зірок вважають найсильнішими "екстрасенсами" на всьому Зодіакальному колі. Ці люди мають дуже розвинену інтуїцію, яка не зраджує їм майже ніколи. Їх дуже важко обдурити, оскільки вони володіють здатністю бачити людей наскрізь навіть у перші хвилини спілкування.

Крім цього, Скорпіони є відмінними маніпуляторами. Вони впливають на психіку оточуючих. У деяких випадках навіть таким чином, що їхні співрозмовники починають діяти так, наче потрапили на сеанс гіпнозу.

Водолій

Трохи менш виражені "надприродні" здібності спостерігаються у Водоліїв. Їхня підсвідомість разюче точно аналізує всю інформацію, що надходить в мозок. Завдяки цьому Водолії можуть моделювати у своїй уяві одразу кілька варіантів розвитку подій. Вибираючи найбільш правдоподібний, вони практично пророкують майбутнє.

Рак

На третьому місці в цьому топі заслужено розташувалися Раки. Представники цього знаку Зодіаку теж мають розвинену інтуїцію. Їхнім порадам слід прислухатися, оскільки Раки бачать результат ситуації в майбутньому.

Раніше ми також повідомляли про те, що названо найсильніший знак Зодіаку, який може впливати на чужу психіку.