RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

Самі руйнують кохання: топ-3 знаки Зодіаку, яким не щастить у амурних справах

Астрологи назвали знаки Зодіаку, яким через різні причини не щастить у коханні - в амурних справах ці знаки можна назвати невдачливими в коханні.

Цими знаками є Близнюки, Рак і Діва, повідомляє "Дізнайся все".

Близнюки

Їм не щастить у коханні тільки тому, що вони самі біжать від неї. Побачивши можливість створити серйозні та стабільні стосунки, Близнюки відразу розвертаються у зворотний бік. Цьому знаку щастить практично у всіх сферах життя, крім кохання.

Причиною такої несправедливості стає легковажна поведінка Близнюків, які бояться полюбити і бути вірними одній людині. Саме тому, весело та легко провівши довгі роки, Близнюки раптово розуміють, що зрештою залишилися ні з чим.

Рак

Рак дуже хоче зустріти справжню любов на все життя, саме тому він часто буває нещасливий в амурних справах. Цей знак дуже намагається облаштувати сімейне гніздо, підігнати половинку під свої суворі стандарти. Якби Рак давав більше свободи та особистого простору оточуючим людям, його шанси стати щасливим у коханні одразу ж зросли. Але, зустрівши свій "ідеал" в черговий раз, він робить одну і ту ж помилку: намагається тісніше приліпитися, лякаючи інших своєю наполегливістю.

Через час, втираючи сльози, Раку залишається повторювати, що "кохання дуже жорстоке".

Діва

Діва, скоріше, залишиться одна, ніж з людиною, що не відповідає її високим вимогам. Часто Діва шукає створеного ідеалу все життя. кандидати, що з'явилися, піддаються ретельній перевірці за всіма параметрами. Ті, хто не пройшли відбір, безжально відкидаються. Діва ніколи не визнає, що варто лише трохи знизити планку, як виявиться гідний варіант.

А ще Діви часто зосереджуються на кар'єрі та досягненні особистих амбіцій, не помічаючи, що втрачають шанс створити особисте щастя.

Раніше астрологи називали трійку знаків Зодіаку, які з легкістю можуть вас зрадити.