RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Стрибання у гречку у них у крові: астрологи назвали чотири невірні знаки Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про найвелелюбніших представників гороскопу, назвали чотири знака Зодіаку, які не схильні зберігати вірність своїм партнерам.

Про це пише Мixnews.

Овен

Ці люди імпульсивні та безкомпромісні, вони беруть від життя все, що можуть. В рамках стосунків з однією і тією ж людиною, Овну може стати нудно і тоді він шукатиме гострих відчуттів у нових знайомствах та романах.

Близнюки

Представники знака мінливі та непостійні, їм потрібна постійна зміна вражень. Близнюки товариські та легкі на підйом. Інтрижка на роботі або курортний роман для них - звичайна справа. Їхнім партнерам доводиться нелегко.

Рак

Для цих людей на першому місці – емоційна сфера, у них швидко спалахує інтерес до представників протилежної статі. Якщо це трапляється, Раку важко тримати себе в рамках і він поринає у вир заборонених стосунків.

Стрілець

Стрілець - чи не найчуттєвіший і найнепостійніший знак. До того ж, ці люди дуже привабливі і часто гарні собою. Він легко закохує в себе, але рідко одружується і зберігає вірність. Стрілець воліє міняти партнерів.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали найвірніші знаки Зодіаку у чоловіків.