RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.65
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

Всі новини

Не зрадять і не покинуть: найвірніші знаки Зодіаку у чоловіків

Багатьом жінкам хоча б раз у житті завдавав душевного болю полігамний і зрадливий чоловік. Але є й ті, які завжди зберігають вірність своїй єдиній. Вони ніколи не зрадять і не покинуть. Подібні риси характеру залежать від багатьох факторів, але астрологи переконані, що зірки відіграють у цьому далеко не останню роль.

Портал Mixer назвав чотири знаки Зодіаку, чоловічі представники яких більш моногамні, ніж решта.

Телець

Переважна більшість чоловіків-Тельців ніколи не женуться за званням Казанови. Задоволення фізіологічної потреби для них відіграє набагато меншу роль, аніж потреба у справжньому, щирому та взаємному коханні. Коли Телець його знаходить, то з цього моменту він робитиме все, щоб не втратити його.

Рак

Раки зраджують своїм дружинам дуже рідко. Вони вважають, що чоловік має бути хорошим сім'янином та надійною опорою для своєї жінки. А це, м'яко кажучи, погано поєднується з ходінням "на сторону".

Діва

Діви дуже цінують постійність. Вони завжди демонструють обережність і не ризикують, якщо це того не варте. Коли чоловік-Діва знаходить ту саму, то він дорожить нею. Навіть якщо колись таки дійде до зради, то є всі шанси, що дружина підопічного цього сузір'я ніколи про це не дізнається. А зрада при цьому назавжди залишиться одноразовою помилкою.

Скорпіон

Скорпіони дуже етичні люди. Але у них завжди неймовірно складний і багатий внутрішній світ. Через це Скорпіонів часто підозрюють у зрадах. Так відбувається тому, що їхні жінки просто важко розуміють їхній характер.

Але не варто переживати. Якщо Скорпіон обрав вас, значить, у вас є інтуїція, від якої ніщо не сховається. І він чудово це знає.

Раніше ми також повідомляли про те, що чотирьом знакам Зодіаку в листопаді гарантовано успіх.