RU  UA  EN

Неділя, 29 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Гороскоп майя: для кого 2022 рік несе неприємності

У 2022 році на багатьох людей чекають глобальні зміни в житті. Згідно з гороскопом майя, найбільші зміни чекають на жителів прибережних районів.

Як пише портал "2022 рік", вода і вогонь будуть відігравати величезну роль в новому році.

Сак (11 лютого – 2 березня)

Для вас доля приготувала випробування, які потрібно пройти обов'язково. Вам слід бути незалежнішими після їх проходження. Якщо ви хочете досягти мети, ви маєте чимось пожертвувати.

Кех (3 – 22 березня)

Вам слід прийняти той факт, що все погане чергується з добрим. У 2022 році на вас дійсно чекатимуть важкі дні, але вони допоможуть набратися нових навичок, які незабаром ви зможете використовувати їх на практиці.

Мак (23 березня – 11 квітня)

На початку року на вас чекає дивна депресія. Ви нічого не захочете робити. Такий період триватиме не надто довго. У 2022 році вам слід подумати про свою кар'єру та ухвалити важливе рішення. Вже наприкінці року все нормалізується у справах.

Муан (2 - 21 травня)

Гороскоп попереджає вас обережно діяти. Навіть випадково ви можете завдати болю комусь із оточуючих, навіть одним словом. Протягом року на вас чекають певні проблеми у сімейному колі, і в цьому не буде нічого приємного.

Міль (13 грудня - 1 січня)

На початку року вам потрібно зайнятися вирішенням питань минулого року. Гороскоп каже, що у вас не вдасться уникати проблем, зрештою вони все одно вас наздоженуть. 2022 для вас стане трохи складніше, ніж попередні.

Нагадаємо, що серед усіх знаків Зодіаку є трійця, яка вирізняється особливою жадібністю.