RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Постійно "пиляють" своїх чоловіків - топ-3 найсварливіших дружин за гороскопом.

На жаль, далеко не у всіх сім'ях спостерігається гармонія у відносинах. Часто джерелом розбрату є чоловіки. Але буває й таке, коли весь негатив походить саме від дружини.

Портал Baltijas Balls назвав топ-3 знаки Зодіаку, жіночі представники якого, на думку астрологів, є найбільш сварливими на всьому Зодіакальному колі.

Вони дуже часто конфліктують зі своїми чоловіками буквально з будь-якої дрібниці.

Овен

Багато експертів із зірок стверджують, що у цих жінок ніби повністю відсутня здатність "згладжувати гострі кути". І це стосується саме з'ясування стосунків зі своїм супутником життя. Складається враження, що вони постійно перебувають у пошуках приводу для чергового скандалу. Якщо чоловік робитиме щось упоперек їхньої волі – йому буде не солодко.

Стрілець

Жінки-Стрільці дуже вимогливі та прискіпливі. Поки вона не отримає від свого чоловіка бажаного, вона його не залишить у спокої. Через це чоловікам Стрільців постійно доводиться тримати високу планку. В іншому випадку конфлікти і "капання на мізки" неминучі.

Водолій

Багато жінок-Водоліїв переконані, що вони все знають набагато краще, ніж їхні чоловіки. І це далеко не завжди відповідає дійсності, що призводить до постійних конфліктів. Повчаючи своїх обранців і виставляючи їх у невигідному світлі, вони повільно, але вірно відштовхують їх від себе. У якийсь момент чаша переповнюється і стосунки руйнуються остаточно.

Раніше ми також публікували зірковий прогноз на 26 листопада для всіх знаків Зодіаку.