RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

Всі новини

Несуть повну нісенітницю: названо п'ять найгірших порадників за знаком Зодіаку

Астрологи, які раніше розповіли про самих гордовитих знаках Зодіаку, розібралися, до яких людей краще не прислухатися.

Про це повідомляє Біл новини.

Риби

Спокійні Риби часом не бачать масштабу ситуації, вони живуть у своєму маленькому світі, де їм комфортно та добре. Вони дивляться на різні ситуації своїм поглядом, тож можу давати людям не ті поради.

Овен

Овни – досить емоційні та нетерплячі люди. Представники цього знака Зодіаку не відрізняються посидючістю, їм важко зосередитись на проблемі, зрозуміти її причини, побачити шляхи її вирішення. Вони хочуть отримати швидкі результати, тому пропонують найпростіший варіант.

Скорпіон

Найчастіше Скорпіони керуються емоціями, тому й можуть під впливом їх дати неправильну пораду, яка точно зашкодить. Навіть у житті вони часто втрачають важливих деталей.

Стрілець

Стрільці співчутливі, мають свою точку зору на все. Але проблема в тому, що вони поверхові, не хочуть вдаватися до деталей. Часом вони наполягають на своїй позиції, не розумію, що вона може завдати шкоди людині.

Водолій

Водолії спокійні самі, люблять точно таких самих людей. Якщо хтось звертається до них, люди цього знака дають пораду, але він є марним і порожнім. Волелюбні Водолії не хочуть витрачати свій час, розумітися на тому, що до них не має відношення. Вони просто хочуть, щоб їх дали спокій, тому кажуть те, що перше спадає на думку.

Раніше "Апостроф" писав, які спокійні діти за знаком Зодіаку.