RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

Проклинають себе за те, що пили – п'ять знаків Зодіаку "вмирають" на ранок від похмілля

Майже кожна людина, хоч раз в житті, прокидалася з "пекельного" похмілля. У такі моменти починаєш займатися самобичуванням, і обіцяєш собі, що більше ніколи не питимеш. І справа тут не тільки в головній болі, "сушняку" та інших фізіологічних проявах абстинентного синдрому. Дзвінки колишнім, "філософські" пости у соціальних мережах, танці на столі, дрібне хуліганство. Після цього вранці стає дуже соромно.

Деяким людям достатньо одного такого разу, щоб назавжди відмовитися від алкоголю. Але є на зодіакальному колі й ті, що відмовляються від спиртного до наступної п'ятниці. Астрологи переконані, що реакція на похмілля багато в чому залежить від знаку Зодіаку, під яким народжений нещасний пияка. У зв'язку з цим портал 5-tv опублікував топ-5 знаків Зодіаку, представники яких, на думку експертів із зірок, мучаться від похмілля сильніше за решту.

Телець

Не багато Тельців стають відвертими алкоголіками. Але багато хто не проти випити. І найчастіше від них вислизає та тонка грань, яка відокремлює норму від перебору. Іноді вона визначається навіть однією чаркою горілки або келихом чогось легшого.

Закінчується це тим, що вранці Тельці журяться через те, що знову "витратили час на нісенітницю, все погано і життя - тлін". Причому особливо важко представникам цього знаку стає не від самопочуття, а від усвідомлення всіх вчинених ними дурниць.

Рак

Раки до алкоголю досить байдужі. Але вони вміло це приховують від своїх друзів, що п'ють. При них вони не скажуть "Я не п'ю!". Вони з легкістю приймуть келих і вдаватимуть, що п'ють з нього весь вечір. Але іноді вони дають собі волю, і напиваються в "мотлох". У похмільний час Раків потрібно підтримувати та заспокоювати.

Стрілець

У Стрільців похмілля виявляється специфічно. У них прокидається дикий жор, причому дуже витончений. Умовно кажучи, спочатку їм може захотітися дешевого чебуреку з привокзального кіоску, а вже за хвилину – вишуканого італійського томатного супу з моцарелою. А ще потім можна добити це вермішеллю швидкого приготування, солоним огірком і чимось солоденьким. Іншими словами, після кожної великої пиятики Стрільці стають справжньою "чорною діркою", яка націлена на поглинання їжі.

Водолій

Водолії - дуже життєрадісні та доброзичливі люди. Вони здатні знайти хоч якийсь позитив практично у всьому. Але якщо вони перебрали з алкоголем, то все це змінюється в діаметрально протилежний бік. Будь-який подразник ззовні буде спалений поглядом-блискавкою, дзвонити та питати про самопочуття їм теж не варто. Взагалі Водолія з абстинентним синдромом краще залишити одного. Посидить, позлиться, остаточно протверезіє — і знову стане душкою.

Риби

Риби похмілля переживають дуже тяжко. Тут все за класикою: "пекельна" спрага, головний біль і зневіра. Вони перетворюються на справжніх героїв трагедії, зі слабким голосом вмираючого та сумними очима, в яких майже померла надія.

Тужливі мови про марність всього сущого та самотність людини у Всесвіті. Такого пиятика треба обійняти, вислухати і пошкодувати. Для Риб це стане найкращими ліками.

Раніше ми також повідомляли, названі п'ять гірших порадників по знаку Зодіаку.