RU  UA  EN

Неділя, 26 травня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 42.95
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 травня

25 травня

Всі новини

Як упоратися з труднощами у рік Чорного Тигра: астрологи склали сімейний гороскоп

Сім'я є одним з найважливіших аспектів життя кожної людини. Людина не повинна бути самотньою, а її домівка – порожньою. Багато в чому, добробут сім'ї залежить від зірок, вплив яких пронизує буквально весь простір-час. А враховуючи символ, під яким пройде 2022 рік, його енергетика торкнеться побуту кожної людини.

У зв'язку з цим астрологи розробили спеціальний сімейний гороскоп для всіх знаків Зодіаку на весь рік Чорного водяного тигра, повідомляє портал Oloveza.

Овен

Овнам астрологи радять більше уваги приділяти таким важливим речам, як підтримка своїх близьких. Особливо – свого супутника чи супутниці життя. Будьте менш запальними, частіше прощайте і не забувайте про слова підтримки чи подяки. Це дуже важливо.

Телець

Тільцям потрібно частково позбутися своєї впертості. Усього має бути в міру. Поважайте думку своїх близьких та прислухайтеся до неї. Не варто думати, що ви завжди і все знаєте найкраще. Це не так, і це може посіяти зерна розбрату.

Близнюки

Близнюкам цього року потрібно буде приділяти своїй сім'ї якнайбільше часу. Якщо ви не робитимете цього, то потім можете пошкодувати. Дотримуватися балансу між кар'єрою, друзями, сім'єю та іншим, дуже важко. Але вам доведеться його знайти заради свого ж блага.

Рак

У 2022 році Ракам потрібно буде позбутися своєї безкомпромісності і навчитися слухати своїх рідних. Повірте, що ви відкриєте для себе багато цікавого, і на багато речей дивитися зовсім по-іншому.

На початку року весь вільний час треба проводити лише з рідними, вони вимагатимуть уваги до себе та їм потрібно це дати. У відповідь ви отримаєте стільки кохання та тепла, що ви зрозумієте, наскільки важлива щаслива та дружна родина.

Лев

Як відомо, Леви є дуже владними та гордими. Але на рік Тигра астрологи наполегливо рекомендують бути терплячими та стриманими. Насамперед, стосовно своїх рідних.

Діва

Загалом рік Тигра для сімей Дів пройде спокійно і благополучно. Зірки обіцяють вам сімейну гармонію. На початку року, швидше за все, потрібно буде займатися побутовими проблемами, але оскільки від них нікуди не можна втекти, то таку роботу потрібно виконувати якісно.

Терези

Терезам у 2022 році не уникнути конфліктних ситуацій у сім'ї. Причому, як би вам цього не хотілося, у таких випадках ініціатором будете ви самі. Головне, щоб ви зрештою визнавали свою неправоту, і вміли вибачатися.

Скорпіон

Рік Тигра для Скорпіонів може стати досить нестабільним. Насамперед, це стосується саме сімейних стосунків. Хтось може закохатися і піти з сім'ї, деякі оминуть подібні спокуси і це значною мірою зміцнить шлюбний союз.
Астрологам ясно одне: 2022 року Тигр відчуватиме Скорпіонів постійно.

Стрілець

У 2022 році Стрілець зіткнеться з необхідністю делегувати деякі свої обов'язки членам сім'ї.

Цей крок стане вимушеним, що треба усвідомити, щоб уникнути серйозного морального дискомфорту.

Не соромтеся просити допомоги рідних. Не концентруйтеся лише на проблемах. Відволікайтеся від них, відпочиваючи у компанії близьких.

Козеріг

Козероги цього року зміняться на краще, що дуже зміцнить їх сімейні узи. Близькі приємно здивуються таким змін і подарують вам небувалу кількість кохання, тепла та ніжності. У відносинах Козерогам захочеться внести нотку романтики та тепла. Обов'язково потрібно втілити в життя всі ці мрії, адже все це тільки піде на користь сім'ї, зміцнить її і зробить більш стійкою перед тими проблемами та спокусами, які періодично виявлятимуться.

Водолій

Те, як саме пройде цикл правління Чорного Водяного Тигра, безпосередньо залежить від Водолія.

Не приймайте важливих рішень, попередньо не зваживши всі «за» та «проти».

Намагайтеся уникати спокус, тренуйте силу волі. Один невірний крок – і дорогі вам стосунки руйнуватимуться.

Риби

Буквально з перших днів 2022 року Рибам потрібно буде піклуватися стосовно своїх близьких. Астрологи стверджують, що сузір'я Риб досить прохолодне, а отже, потрібно зробити так, щоб ця турбота увійшла в звичку. Тільки тоді ваша сім'я весь рік проведе в атмосфері кохання та гармонії.

Раніше ми також публікували поради для всіх знаків Зодіаку про те, з чого не варто починати рік Тигра.