RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Люблять пристрасно, пам'ятають образи і покидають партнера назавжди: ТОП-4 знаків Зодіаку

Прощаючись із партнером, деякі люди жалкують про те, що трапилося, і розмірковують про відновлення стосунків. Але представники конкретних знаків Зодіаку непохитні у своєму рішенні і двічі в одну річку ніколи не увійдуть. Астрологи розповіли, під якою ж зіркою вони народилися. Раніше, вони повідомляли про представників знаків Зодіаку, яким усі заздрять .

Про це повідомляється на порталі Mixer.lv.

Козеріг

Козероги вперті, самокритичні, мають чітке уявлення про сім'ю та побут. У них сформовано світогляд за всіма важливими для них пунктами. Створюючи та розриваючи стосунки, Козероги сто разів подумають перед ухваленням рішення. Але якщо вже приймуть його, то остаточно і безповоротно. Вони не маніпулюватимуть партнером і влаштовуватимуть безглузді провокації. Натомість вони самостійно добре обміркують усі й поставлять партнера перед фактом. Повернути розташування Козерога навіть намагатися не варто, а тим більше чекати, що він сам схаменеться і повернеться.

Скорпіон

Скорпіони - лідери у відносинах. Вони багато роблять для свого партнера і того ж вимагають натомість. Скорпіони люблять з усією пристрастю та ніжністю. Однак, якщо образити представника цього знака Зодіаку, то він може розлютитися і розрубати стосунки на корені. Одного разу достатньо, щоб позбутися довіри Скорпіона, а без цієї якості він союз не представляє.

Діва

Представники цього знаку дуже вперті та терплячі. Вони по цеглинці вибудовують відносини, люблять стабільність і намагаються вирішувати всі проблеми, що виникають. Діви до останнього вірять у стосунки, йдуть на поступки та багато прощають. Але якщо розуміють, що зв'язок вичерпав себе, вони підуть - остаточно і безповоротно.

Лев

Більшість Львів пристрасні та закохані. Вони самозакохані і не терплять критики. Явним приводом для уникнення другої половинки є зрада останньої. Головне, що зробить Лев, який вирішив розірвати стосунки, – все можливе, щоб відчувати себе переможцем. А із партнера зробить жертву. Намагатися повернути Лева – марна трата часу, його корона не дозволить цього зробити, навіть якщо він захоче.

Раніше “Апостроф” публікував топ-3 знаки зодіаку, на які чекає успіх перед Новим роком.